Men det kan la inte vara så jäkla jobbigt....?

Skallen bultar. Det var väldigt mycket på jobbet idag, så det resulterades i att min hjärna (ja, jag har en) började bulta som bara den. Jag drack ca 2 liter vatten men det hjälpte inte, så jag svalde en Ipren.

Det som var mycket på jobbet var att en skrivarehelvete var dum. Bläcket tog slut och jag var tvungen att byta patron. Nu tänkte ni säkert "men det kan la inte vara så jäkla jobbigt...." Jo serrni! För detta var en mycket stor och maffig skrivare som är dum. För det första hittade jag inte en patron och bara det gör ju situationen jävligt jobbig. Och jag hade inga nycklar till de flaschiga förråd som innehåller patronfanskapen. Jag gav upp ideèn om att byta patron och försökte ge mig på en annan skrivare på en annan avdelning. Jag gick dit och provade i ca 30 min för att få ut mina ca 400 st A4, men utan lyckade resultat. Fick senare veta att det gick endast skriva ut dessa satans papper på just den satans skrivare som har slut på bläck... Efter ett tag fick jag 3 maskinställare att hjälpa mig och efter någon kvart fixade dom allt så jag kunde börja arbeta igen! Wopido tänkte jag först, men sen kom jag på att jag låg back i 2 timmar.....

Men nu är jag hemma iaf. Halvligger i soffan och ska snart tvätta fejjan och borsta gaddarna. I morgon ska jag sova ut för att sedan vakna utvilad för en hårdomgång på gymmet. Efter gymmet blir det nog en tur i stadens second hander.

Peace out och stressa inte ihjäl er era satans grusklumpar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0