Produktiva Lisa

Produktiva Lisa på språng denna onsdag! Klev upp kl 08:20 (DET DU JOSSAN!) för att gå en promenad i fina vädret. Blev en tur i skogen och hem på ca 45 min, för att sedan duscha och slänga på mig kläder. Tog min lille bil och åkte till banken för att fixa och trixa i någon timma, hehe. Allt känns bra!

Nu blir det lite städning, diskning och matlagning här hemma innan jobbet =)


Älska

Vilken härlig dag det är! Kom upp tidigt, 08:30 (!), för att göra mig pigg inför ett gympass med fina Frida och hujedamig va bra det gick. Drog hem i solskenet för att duscha, för att sedan börja med lasagnen som nu står i ugnen. En vegetarisk lasagne med aubergine, fetaost och creme fraish. Jag hoppas på en flipp!

Sen blir det ju som vanligt en tripp till jobbet. Det känns bra för idag är det tisdag, och det betyder att det bara är 2 dagar kvar, efter denna, tills helg! Jag älskar helg!

Jag älskar mycket. Jag älskar alla mina vänner och min familj (säger det inte så ofta till dom, men det gör jag iaf), och så älskar jag när jag sitter på hästryggen. Det blir tyvärr inte så ofta men så fort jag kommer upp på en hästrygg så känner jag mig friare än någonsin.


Carisma.

Galenpanna

Tänk att man kan bli så glad över lite uppehåll. Bilen skulle nämligen till verkstaden och mekas med i ca en timma. Jäkligt ovärt att gå hem och sen tillbaka, så jag tog en powerwalk runt i staden. När jag åkte till verkstaden så spöregnade det, men när jag skulle börja gå så slutade det att regna och var uppehåll under hela powerwalken! Sånt gör mig förbaskat glad! Annat som inte gör mig så försbaskat glad är min blåsor jag har på fötterna, jäkla skoskav.

Nu blire det dusch, käk och pepp inför veckans sista arbetsdag! :D

I MORGON ÅKER JAG TILL BECCA <3vakna

Vaknade kl 9:15 idag och var jättenöjd över att jag var vaken så tidigt. Fick för mig att sova i 5 minuter till för att sedan stiga upp. Dom 5 minuterna blev 65 min... Sånt gillar jag inte! Varför lär man sig aldrig att man ska kliva upp så fort man vaknar, annars somnar man om är är ännu tröttare!

Wellwell... Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 11, för då ska jag på en skogsdejt med Jossan. Blir en powerwalk utan dess like antar jag! Finimaaaaaaaaaaaang!

Yes

Dagen var varit fin hittills. Hunnit med mycket och det är gött när man jobbar eftermiddag, är så trökigt när man bara är inne och möglar tills man börjar jobba. Jag tog en liten sovmorgon till 10:30 och drog sedan till gymmet för att crosstraina lite, gött delux! Sen blev det lite småärenden som att köpa kattsand, boka tid för inställning av framvagnen på bilen och hem och duscha. Japp, duscha är ett ärende.

Nu lagar Stefan mat och jag peppar inför jobb! I morgon blir det förhoppnnigsvis en dejt med Jossan <3


Bild från 23 APRIL 2008

Äventyr

Nu väntar vi med spänning här hemma! Det är nämligen så att min farbror Robert och hans familj ska plocka upp oss om någon timma och så ska vi ut på äventyr. Vi vet inte vart vi ska, och inte heller vad vi ska göra, så det ska bli superduperasmegaroligt! Det vi har fått reda på är att vi ska vara klädda efter väder, men inte som en drös och inte heller som en snobb. Och att vi ska vara på humör. Så, det kan ju vara vad som helst. Oavsett så kommer det blir förbaskat roligt!

Nu ska jag ta på mig kläder efter väder.

RSS 2.0