Update

Lördag: Drog till Göteborg för att träffa Becca, Anna, Maria, Mela och Frida. Det blev alkohol-lekar, bus och utgång till Sticky Fingers. Sånt tycker jag bannemig om. Roligare än roligast. Natten slutade kl 03:00 med hamburgare och chill. Vad jag menar med chill är att jag somnade så fort jag lade huvudet på golvet.Söndag: Vaknade hos Mela. Chillade lite med brudarna sen gick jag till tåget. Brummade hem och tillbringade resten av dagen i soffan. Åt massa choklad och kollade på melodifestivalen. Sicken tur att Stefan jobbade så han slapp det. 

Måndag (Idag alltså): Var fruktansvärt jobbigt att dra sig upp ur sängen i morse. Tröttare än tröttast. Men blev piggare då Dafgårds ringde och ville att jag skulle jobba tisdag - fredag denna vecka. Hallelulja för det! Jag som skulle börja där om 1½ vecka. Jaja, jag tackade ja och sjöng av lycka. Wopido! Senare drog jag och Stefan ut för att köra bilen lite (bytt hela avgasröret, så nu kan vi äntligen prata med varandra när vi kör), handla käk och chilla. Nu sitter vi i soffan och degar, ska snart peppa upp oss lite och packa massa grejer som vi inte använder.

Kommentarer
Postat av: zandra

stilbruden.se har tok rea, kolla in där om du kan hitta ditt snyggaste vårsmycke :)http://www.stilbruden.se2011-03-07 @ 16:44:07
URL: http://www.zandra.org
Postat av: matilda

mysig blogg

2011-03-07 @ 19:24:51
URL: http://mathen.bubbleroom.se
Postat av: joanna- Att leva med Aspergers syndrom!

Tänkte bara tipsa om att du nu har chansen att bli dagensblogg:)

Klicka här för att anmäla dig:

http://domkallarmighannes.blogspot.com/2011/03/dagens-blogg_06.html

2011-03-07 @ 20:31:37
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0