Klockan 15:00

Eftersom att jag är tekniskt fel hela jag och försöker bli bättre så ger jag mig på ett försök med ett tidsinställt blogginlägg. Om detta fungerar så ska detta komma upp kl 15:00 denna dag. Spännande!

Denna dag började med en morgonpromenad och hujedamig va härligt det var. Soligt som bara den och snön smälter ju mer tiden går. Det enda minuset var att jag missa mössa och vantar för det blåste rätt kallt, men jag gick färdigt promenaden ändå. Och det var ju tur, jag kan ju inte bara lägga mig på marken och säga "Nej, nu är det för kallt och jag orkar inte promenera mer, så jag lägger mig här". Tänk så många människor som inte skulle komma förbi. Dom med cykel och rullatorer, för jag ligger ju isåfall självklart raklång över hela vägen. Men ja, som jag sa, så gick jag färdigt promenaden och kom hem tillslut.

Om nu klockan är 15:00 så är jag på Dafgårds och viker bröd. Snattrar troligen med någon människa med långt hår, eller kort, vad vet jag. Jag jobbar extra hela veckan och det är en fröjd för hela mig.

Ah men  då.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det funkade ju bra! Du är så rolig Lisa, sitter här och småskrattar för mig själv. :)

2011-03-10 @ 11:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0