Jippie jippie yay

För er (Zäggie) som tycker att kaklet ser så fint ut innan vi börjar sätta dekorer, så kan jag säga att på bilderna så ser kaklet inte så hemskt ut. Men det ser förjävligt ut i verkligheten! Jag lovar! Zäggie, du får komma hem till mig och så sliter vi bort en av dekorerna så du få se den verkliga färgen. Hihi.

Nu sitter jag och väntar på att dra ut och bli upphämtad av Alexander. Vi ska dra till skövde för att sedan ta tåget mot Stockholm. YEY! Andra gången jag är i Stockholm, så det ska bli riktigt spännande. Första gången, och enda, var med skolan när vi tittade på rikshuset och allt det dära.

Förresten så drömde jag att Becca var dum inatt. IGEN! En annan gång drömde jag att hon paja en stol och skyllde det på mig. Denna gång så skulle vi åka till GBG, men när jag kommer springandes mot plattformen där becca och tåget befinner sig. Så skriker Becca till konduktören att tåget skulle åka så jag inte skulle hinna med tåget. Jag hann inte med. Jag stod där på plattformen. Becca stog på tåget och asgarvade. Vad betyder detta egentligen!?

Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0