Hej Lisa

Ja du Lisa, vart ska man börja?
Vi kan ju börja med att jag kapat din blogg. Det var ju inte så svårt kan jag inte påstå.  Jag tror nog inte att du blir så arg.
Vill bara tala om för dig att du betyder ofantligt mycket för mig. Du vet ju om det men ibland behöver man ju påminna dig om det så du inte gör slut för om du skulle göra slut skulle du inte få uppleva följande saker:

 

# Du skulle inte få uppleva dagen då jag kommer fria till dig på ett extremt romantiskt vis


# Inte heller skulle du få uppleva att vi flyttar till ett hus där vi gör i ordning det inomhus precis så som vi vill ha det. Dvs fixa det där perfekta köket, se till att du får det där fina badrummet du pratat om någon gång och få den lantliga mysiga stilen på allt som jag vet att du skulle bli helt till dig av att få visa upp för folk vi känner. Kanske det viktigaste av allt att ha en trädgård där vi kan odla allt gott man kan äta och att det är nära till stallet.

 

# Du skulle aldrig få uppleva att lära ett par barn vad som är rätt, vad som är fel och vad som gör att en motörhead t-shirt är bättre än en med hello kitty t-shirt. Du skulle inte uppleva hur det är att ta med barnen på semester eller att kunna be mig sluta lite tidigare på jobbet för att hämta barnen på dagis för att du känner dig lite febrig. Du skulle aldrig kunna titta på mig när jag sitter i en gungstol med ett av våra barn i knät och läser Bilbo högt.

 

# Något du inte skulle få se är när vi gifter oss och du har på dig den där superfina vita klänningen som får dig att känna dig som en prinsessa eller smaka på bröllopstårtan. Du skulle även missa när Jonas skulle göra bort sig inför din pappa under middagen.

 

# Du skulle slippa vissa tråkiga saker som att ta hand om mig när jag är riktigt sjuk och är superynklig som bara jag kan vara men å andra sidan skulle du ju missa de gångerna när du är sjuk och jag ser till att du får bra filmer att titta på, jag tar hand om blöjbyten och ser till att du får god och bra mat för en sjukling som dig.

 

# Du skulle inte vara med och fira att vi varit gifta i 30 år.

 

# Dagen då du blir pensionär blir hemskt mycket ensammare och förvirrande när jag inte finns där för att hjälpa dig i hur man blir en långsam kund i kassan på ica eller att vi kan gå promenader hand i hand och visa den dagens ungdom att kärleken fortfarande existerar.

 

# Du skulle aldrig få vissa saker om mig. Jag kan såklart inte komma på något nu för det känns faktiskt som att du vet allt om mig som det är nu.

 


Fast du kommer få uppleva barn, hästar, blommor som vi inte kan ta hand om och pensionsålder med mig för jag vet att du älskar mig och att du inte kommer göra slut med mig. Känns kanske onödigt att göra slut när vi passar så jäkla bra ihop. Jag älskar dig Lisa


Kommentarer
Postat av: Jos

Haha me like!

2011-03-22 @ 12:03:04
URL: http://zarabi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken vacker kärleksförklaring!! Kram till er båda!

2011-03-22 @ 12:06:19
Postat av: Anonym

gulligulliguuull

2011-03-22 @ 12:15:24
Postat av: anna

DOG! gud vad fint!

2011-03-22 @ 12:30:28
URL: http://enkaffetack.wordpress.com
Postat av: Anna

Fiiiint!! <3

2011-03-22 @ 13:07:49
Postat av: Becccca

jag dör. Det där var det finaste jag läst på.... mycket länge.

2011-03-22 @ 13:11:14
Postat av: jonas

Klart att just jag skulle göra bort mig..

2011-03-22 @ 17:33:18
Postat av: Lina

Åh, herrejösses vad fint. Nu har jag tårar i ögonen. Så som du har pratat om Stefan och dessa barn, kan tro att du fällde ett

Par tårar när du läste vad han skrivit. FINT!! <3

2011-03-22 @ 20:36:04
URL: http://9manadersvantan.blogspot.com
Postat av: maja

ja nu sitter la ja här o grinar mä då , har inte läst din blogg på typ ett år men som du vet så gillar ju ja den :-) hehe

2011-06-13 @ 11:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0