puspuspsusp

Tillbaka från England och hujedamig va skönt det är. Det var helt fantastiskt underbart i England, men lika skönt att komma hem. Hem till sin egna säng, till katten och fina vänner.

Att åka till England med fina Stefan var nog en av de bästa saker jag gjort. Att komma bort från allt här hemma lite och se fina saker med den man älskar är inte helt fel. Vi hade så otroligt roligt. Skratta, busa och bara hade det bra. Vid flera tillfällen tog vi vårat pick och pack och tog en fika under ett träd i någon park. Satt där och bara var kära.

Men som sagt, nu är man tillbaka. Möjligtvis lite mer kär och redo för en nystart =)

Bilder kommer senare, om jag orkar :P

jajaja

När jag har min tjejvecka så blir jag ett slags monster. Ett monster som måste ha pizza NU, choklad NU och filt NU! Och alla ni som inte förstår detta är dom elakaste som finns i hela världen. Så tycker monstret alltså, inte jag.

En sak som är väldigt skönt är att tjejveckan inte var nästa vecka då jag och sambon åker till London i en vecka. Då hade Stefan nog uttrotat mig. Kanske inte så grovt, men iallafall ignorerat mig totalt. Han hade säkert sagt "Näää jag går nog ut en sväng" så skulle han vara borta hela dagen och komma tillbaka med sockervadd runt munnen, karusellrufrigt hår och med ett leende med läpparna. Nej vad är det jag säger. Så skulle han defentivt inte göra. Han skulle stanna på hotellrummet och klappa på min mage och tagit hand om mig. Jajamensan, så bra är han.  

Förövrigt så jobbar jag nu. Jag sitter på kontoret och ser glad ut. Tuggar lite tuggummi också, med smak av melon. Det tuggummit introducerade Becca mig. Hon är bra hon. 

jaåpp

Jag kom tillbaka från en kvällspromenad med Jossan nyss. Det blev en mysig tripp i skogen med massa tjöt om allt och ingenting, precis som en promenad ska vara. Den tösa har ont i foten. Jag tycker att hon ska amputera den, men hon håller nog inte med.

Åt kvällsmat också nu när jag kom hem. Det blev en mjukstart inför resan till England på måndag. Böner i tomatsås, stekta ägg och korv. Fy helvete va gott! Jossan skrev på msn "EUUUUUUUUUUUEW" när jag beskrev min rätt. Fniss.

Hobbit

Idag åt jag kakor till frukost och hujedamig va underbart det var. Totalt värt väntan. Jag bakade dom nämligen i torsdags och väntade ända tills idag. Härliga, mjuka och goa hallonsyltkakor.

Igår så var jag med Becca. Vi myste först hemma hos henne med te och mackor. Senare på kvällen tog vi bilen brumbrum till Götene för att plocka upp Johan, pizza och sallad. Vi drog vidare till skogen där Johan bor och åt upp maten vi inhandlade. Det var en mysig kväll som slutade med en halv Bondfilm och hela Hobbitfilmen med Stefan här hemma. Jag somnade efter 5 min på Hobbitfilmen...wopidoooo

Jag väger mig 1 gång i veckan och idag var det dags igen. Jag trodde att vågan skämtade först men icke. Denna vecka har jag gått ner 1,6kg! Tänk vad lite motion och ändring i sina matvanor gör. Jag tror att det var en jäkla massa skit i min kropp efter alla mackor jag åt förut. Åt hutlöst mycket vitt bröd morgon, middag och kväll. Inte bra! Nu äter jag bröd 1 gång i veckan och jag känner mig inte lika svullen, tjock och äcklig längre. Det är skönt.

Sen ska jag träffa BECCA!!! Den dära finurliga saken ni vet som for till Ljungskile för någon töntig journalistikutbildning. Om jag ska vara ärlig, så är den inte så töntig, riktigt bra, cool och WOWutbildning är det istället. Och där går som sagt Becca. Hon är bäst. Men ja, sen ska jag leka med henne. Vi ska dricka te och bara dö i hennes soffa som vi gjorde förr i tiden, för vi är gamla nu. <3


Becca och jag för ett tag sen jaaa <3

uppochner

Så fort dagen började så gick jag på en morgonpromenad med underbara Jossan, och det var bara bra. Vi pratade om allt och ingenting och det var jättemysigt. Vid den tidpunkten så var jag glad och inte tänkte på något speciellt. Senare på dagen var jag lite bitter och ledsen för att jag bara går hemma och inte får så mycket arbete. Man oroar sig ekonomiskt och bara går runt helt enkelt. Oron kröp sig närmare och närmare, men innan den tog helt över mig så frågade jag Becca vad jag skulle göra för att sysselsätta mig. Hon sa "baka". Sagt och gjort. Jag bakade Amerikanska äppelmuffins, kladdkaksmuffins och hallonsyltkakor, och under hela tiden jag bakade så tänkte jag inte på något speciellt då heller. Jag gillar detdära när man inte tänker på något speciellt, utan bara är lite glad. Efter jag hade bakat hamnade jag i en liten svacka igen "Jaha... vad gör man nu då". Jag sa till mig själv att skärpa sig. Sagt och gjort. Jag tog på mig joggingskorna och gick ut och sprang, och sen tog jag ett långt avslappnat bad medans jag kollade på Gossip Girl. Fint vare!

RSS 2.0