20 oktober 2010 Onsdag

Att åka hem från jobbet lite tidigare för att inte missa Grey`s anatomy är inte helt fel kan jag lova. Svettig och äcklig åker man hem i sin bil (som jag köpte idag, mer om det sen), slänger sig i soffan och slappar så skönt med ett glas vatten i handen. Det var ett ganska bra avsnitt idag. Jag ska inte avslöja så mycket mer för att min bästaste vän Becca har inte sett det avsnittet, men det jag kan säga är att det var bra.

Åter till bilen. Jo i morse så kom min underbara pappa och hämtade upp mig. Innan han hämtade upp mig så ringde han mobilen kl kvart över 8 och sa "Du ska vara ute om 5 min!". Jag svarade "Va,vaaah, va? nu hänger jag inte med. Va?!" Han fnissade lite och sedan förklarade att han var utanför och att jag kunde komma ut när jag hade vaknat. Vi tog hans vrålåk till Grehns bilar i Kvänum och kollade på en grann bil. En Ford Escort -94, en jättefin kombi till ett dunderbilligt pris som passade mig perfekt. Jag fall för den med stört så det blev att jag betalade och sedan körde iväg. Mycket trevligt må jag säga.

På vägen hem så tog jag och pappa vägarna förbi potatisarbetare i Arentorp. Jag ska troligen hjälpa till lite i vinter med att packatera potater. Det känns fint. Bra att ha en pappa med många kontakter.


18 oktober 2010 Måndag

Helgen var händelserik må jag säga. Mycket fart och fläkt i småländska skogar med muppar utan dess like. Det blev cross, stickning och öl, kan det bli bättre? Nu efter dagarna i skogen har jag fått dille på stickning, så snart ska jag gå fram på stan och köpa garn och stickor. Eftersom att jag inte kan sticka så jättebra så börjar jag med en megastor halsduk. Det brukar ju alltid bli bra.

Igår när jag kom hem från Unnaryd som byn heter där jag var åkte jag och Stefan hem till mamma och pappa. Mamma fyllde år så då blev det smörgåstårta och tårta. Massor av smörgåstårta. Vi var 7½ som skulle äta smörgåstårta och mamma köpte en 18 pers smörgåstårta! Det är ett utmärkt bevis på att vi är riktigt matglada i min familj, för tårtan tog precis slut. Bara en liten bit sparades till mormor.

Resultatet från denna galna helg med iskalla kvällar, massor av mat och dålig sömn är HALSONT! Det bubblar och svider sådär ohärligt i halsen som det brukar göra då innan det blir riktigt ont, och det gillar vi inte.Stefan

"Jag är helt galet, enormt, megamycket kär i Stefan. Han gör mig sådära töntigt fnittrig och helt underbart lycklig. Jag smälter varje gång då han kollar på mig med sina fina, blåa och kärleksfulla ögon. Jag älskar honom med hela mitt hjärta! Och jag vet att han känner likadant, och det gör det hela ännu bättre."

Detta skrev jag den 13 augusti 2010. Jag läste nämligen lite tidigare inlägg och såg att jag hade skrivit detta. Jag bestämde mig för att läsa detta högt för Stefan, vilken var en hit. Han blev helt fnittrig, tjejig och han ålade sig som om han hade en orm i byxan. Han fick ur sig "Naaw gulle, skrev du det nu?". Till svar fick han "Nä". Haha, han blev lite besviken så jag får väl skriva några rader här och nu om min underbara Stefan.

Stefan är killen jag är kär i. Han är lång, söt och är lite knäpp, precis som jag vill ha honom. Snart har vi varit tillsammans i 2 hela år, men jag måste säga att det känns som att vi har varit tillsammans längre, och även kortare. Ibland känns det som att vi har varit tillsammans i flera 100 år då han exakt vet vad jag känner, tycker och vad jag ska säga. Men ibland känns det som att vi nyss blivit tillsammans då han gör oväntade och söta ting som gör mig röd om kinderna som en liten skolflicka. Te x kom jag hem från jobbet en dag och så stod 10 röda rosor i en vas på köksbordet. Det är sådana saker som gör att jag ibland inte kan förstå hur jag fick en sådan fin och underbar pojkvän. Jag älskar verkligen honom, av hela mitt hjärta. Utan Stefan finns ingen Lisa. Han lyser upp mina dagar på ett sätt som jag aldrig varit med om och han visar sin kärlek till mig på ett skrämmande underbart vis. Jag älskar dig Stefan.hahaha

Haha! Jag spelar ovärdeligt töntiga barnspel på nätet. Nyss så borstade jag en ko ren, efter det så gjorde jag en tjej fin. Kolla här :DHAHA

Lyxfällan

- Men för i helvete!

Dom orden kommer ofta ur min mun när jag kollar på Lyxfällan. Man kan verkligen inte förstå att man som privatperson kan skita i att betala sina räkningar, att man tror att dom helt plötsligt försvinner och man slipper betala. Egentligen kan jag inte yttra mig inom detta område för jag har ingen erfarenhet om att paja sin egna ekonomi i den grad som Lyxfällans medverkande, men helvete, man blir förbannad samtidigt ledsen när man ser det. Man ser ju att de påverkande innerligt önskar att dom inte hade handlat på det sätt de gjort, men det gör det inte rätt att man skiter i sin ekonomi när den oftast också påverkar dess familj.

Förresten så åker jag till Småland i morgon =) Peace.


Hallongrottor

Ja men då sitter man i soffan och kollar på Grey`s anatomy. Klump i halsen och frinetiskt viftande med händerna, för det vet ju alla, att programmet slutar lyckligare då. Det är vackert med Grey`s. Känslorna känns ärliga och man blir en av dom. När någon har det jobbigt så känns det som att man själv har det jobbigt. Det kallar jag skådspeleri.

För någon halvtimme sen så åkte Tobbe och Danne härifrån. Dom var här för några timmar och spelade Monopol tillsammans med mig och Stefan. Det var trevligt, fast dom envisades med att prata om en skidresa lite väl mycket. Fick säga åt dom att hålla käft några gånger men som vanligt så fick jag ingen reaktion. Precis som när vi gick på gymnasiet...

Förresten har jag bakat hallongrottor. Dom blev underbart goda!


13/10-2010 Onsdag (GREYS IKVÄLL!)

Här sitter jag, här bak i bilen. Nej det gör jag ju inte. Jag sitter i soffan tillsammans med Stefan här hemma i lägenheten. Det är rätt trevligt kan man väl säga. Han spelar dataspel, Castro tvångslickar Maja och jag funderar på att sy lite. Det var nu ett bra tag sen jag sydde någonting så det är la dags. Det är så att när jag inte syr så tänker jag hela tiden att det vore dags att börja sy snart, men ändå tar det ett jäkla bra tag innan jag börjar, men sen när jag börjat sy så kan jag inte sluta. Min idè för denna "syomgång" är en maskeradkostym av något härligt slag. Kanske en 1700-talsklänning, eller balzombieklänning eller kanske en hatt. Jaa, jag har många idèer, så det är la bara att sätta igång.


JOJO

Jag är som en jojo. En stor jojo i form av en människa. En människa som ena veckan inte bryr sig så mycket om hur man ser ut, tillskillnad från andra veckan som man frinetiskt bryr sig om varenda cm av människokroppen och vill ändra allt. Nej, nu överdrev jag. Jag vill inte ända allt, absolut inte. Vet inte ens varför jag skrev så. Jag vill må bra med mig själv. Jag vill äta exakt vad jag vill och motionera i min takt. Det låter ju hur enkelt som helst, men det är det inte om man heter Lisa Falk. Jag är nämligen en såndära jobbig människa som tänker "ALLT eller INGENTING". Alltså om jag känner att jag kanske behöver gå ner några kilo så gör jag det, äter dunderhäslosamt och tränar varje dag. Sen när jag gått ner några kilo och inte orkar mer så skiter jag i det. Då äter jag jätteohälsosamt och motionerar INGENTING. Och så håller det på, som en Jojo.

Min dröm vore att vara som min syster Sara för hon är raka motsatsen från mig. Hon äter exakt vad hon känner för, hälsosam mat, fet mat, kakor, sallader osv. Samtidigt som hon äter detta så motionerar hon lite var dag. På så sätt så håller hon sig på en jämn nivå och ser dunderfräsch ut. Om jag skulle äta fet mat någon dag eller några kakor så skulle jag aldrig gå ut och gå sen, för jag känner att det redan är förstört. Att jag lika gärna kan gå och lägga mig i soffan och äta 100 kakor till för att jag redan ätit en. Det är det tänket jag måste få bort!

Så nu har jag bestämt mig. Jag ska äta vad jag vill men ändå motionera. Visst jag kanske inte går ner så mycket, men det är egentligen inte det som det handlar om. Det är att må bra och få en jämn och sund livsstil.

Peace.

Majsan

Nu sitter jag i soffan med lille Maja i knäet. Maja är våran senaste tillökning, en liten vildkatt från mina föräldras marker. Ho var så söt så att vi fångade henne med en tvättkorg och gjorde henne tam.

Annars så ska jag snart åka till jobbet. Ska jobba natt vilket är helt okej måste jag säga. Detta är tredje natten nu så dygnsrytmen är dunderrätt, fast jag måste medge att jag är lite slö nu. Fast det kan bero på att jag legat i soffan hela dagen och ätit choklad och tittat på Gossip Girl.

I helgen ska jag jobba på hotellet vilket är väldigt tråkigt för att jag var bjuden på utflyttningsfest i Jönköping hos Säggi (Sara Zachrisson). Jag kommer bannemig skrika av lycka då jag inte behöver jobba helg längre, det tär lite på en. Men jag hopppas iallafall att Säggi får en dunderbra kväll!

Jag ska försöka skriva lite mer i bloggen. Jag vet att jag har skrivit så förut, men ja, vem vet. Jag kanske menar det denna gång. Det är bara att se i framtiden...

Nu ska jag borsta tänderna för munnen smakar skit. Peace.RSS 2.0