fazer

När jag blir stor så ska jag bli rik. Jag ska inte blir övermäktigt rik, utan lagom rik. Eller om jag blir övermäktigt rik så ska jag välja 5 personer från fazer och betala dom ca 30 000 kr mån under ett helt år, bara för att liskom.


Smart flicka

Ibland tänker jag på saker som inte har hänt, oftast dåliga händelser som inte har hänt. Och dessa tankar vill jag verkligen sluta upp med, för man bara skadar sig själv när man tänker destruktiva tankar. Jag kan helt plötsligt börja tänka hur det skulle vara ifall pappa dog i morgon, och sen sitter man där med tårar i ögonon. Det är ju så förbaskat ovärt att tänka på saker som inte har hänt eller kommer att hända. So idiotiskt Lisa-style. Så nu har jag bestämt att jag ska sluta med det och bara tänka i nutid (som Becca har lärt mig). Hon den dära Becca, rebeccasutton.webblogg.se, är smart hon. En dag i England kläckte hon ur sig att man måste leva i nuet, men kan inte ägna dagarna åt att tänka på det förflutna eller på framtiden, vad man måste göra. Man ska leva och må förbaskat bra i nuet. Och det tyckte jag var satans smart sagt av henne.Jossan

Sitter med röven plaserad på en stol som jag inte lämnat mycket ikväll och tänker på att denna dag snart är avklarad med elegans. Jobbet gick finimang, vilket det brukar göra när det inte är någon incheckning, utan att jag bara ska sitta på en stol och vara där IFALL någon vill något. Och som vanligt var det inte många som ville något, bara några danskar här och där. En dansk sa att jag var snygg. Jag blev helt till mig när jag lyfte på huvudet och skulle se den som beundrade mig så mycket och fann en gammal rynkig dansk. Men nöjd är jag ändå.

Speciellt nöjd blev jag när Jossan kom till jobbet och höll mig sällskap i ungefär 3 timmar. Vi pratade och tjötade om allt mellan himmel och jord. Men mest pratade vi om killar och deras beteende, vilket är tragiskt roligt att prata om. Vi skrattade en hel del också, vilket sägs att vara bra för själen.

Sen efter dessa underhållande 3 timmar gick Jossan hem. Tråkigt för mig.

26 mars 2010

Idag hade jag en ursel morgon. En jävla skitmorgon var det. En morgon som man bara vill glömma. Jag vaknade med en satans mensvärk som kändes som knivar som trycktes in i magen. AJ. Sen var jag bara arg och vresig på ALLT. Hatade allt och alla. Stefan höll sig så mycket ur vägen han kunde kan jag lova. Men nu mår jag bättre. Har fått mat och choklad i magen, då är allt mycket bättre. Det var likadant igårkväll. Mådde skit, och då kom Stefan hem från jobbet med en stor CHOKLADBIT till mig. Halleulja för honom.

Nu har jag packat en massa här i lägenheten, sen tröttnade jag lite och då lockade jag mitt hår. Det blev coolt.


Höll uppe håret så ni inte tror att jag har en arm som har låst sig eller något.

woe

Häromdagen gick jag in till elgiganten för att få en förklaring på hur min mobil fungerade. Dom förklarade snällt som om jag vore 5 år men det var väldigt bra, för jag är lite seg. När jag väl hade förstått hur mobilen fungerade såg jag datorer vid en vägg. Jag utbrast "Datorer!". Dom tittade på mig fundersamt och sa "Ja, det är datorer". Jag tänkte att det var lika bra att kolla vilket pris dom ligger på för tillfället och kolla vad det fanns för urval. Men det blev mer än så... Istället för att komma ut med en fungerande mobil, kom jag ut med en fungerande mobil OCH en ny dator.

Det blev en fin isblå dator. Mums.


22 mars 2010 Måndag IKEA

Snart ska vi, jag och han, åka tillbaka till Ikea och spendera pengar på finurliga möbler och ting. Vi ska strosa omkring i flera timmar och köpa nödvändiga och onödvändiga saker som gör oss glada. När vi hemma sen i våran NYA lägenhet ska vi bygga i flera timmar, vi ska bygga skrivbord, tv-bord och allt annat skit vi köpt där. Fast det blir inte än, för flyttar ju inte förän 1 April. Det ska bli fint.


Förrförra gången vi var på Ikea var vi där med Lina och Martin. Vi såg läskiga hundar.

19 mars 2010 FREEEEDAG

Idag är jag sjuk. Sådär jobbigt och tråkigt sjuk. Jag är inte så sjuk att jag måste ligga döende i sängen och kan knappt andas, utan det är sådär jobbigt mellansjuk. Jag ville jobba och leka med Tobbe och Jossan idag, men det var jag för sjuk för. Men jag var inte för sjuk för att gå ut till kalla bilen och panikköpa glass. På något sätt skulle det vara skönt om man var mer än mellansjuk, för då skulle mamma komma hit (tror jag) och ta hand om mig, precis som när man var liten. "Mamma, jag är törstig", "Mamma, jag vill ha glass", "Mamma, jag vill ha den nya Mulanfilmen". När jag sa allt det dära, så vips så hade jag allt efter hon hade handlat lite. Då var det bra att vara sjuk och liten. Nu när man är äldre är det inte alls kul. Det skulle visserligen vara lite bättre om det fanns någon lag som gjorde att partnern kunde vara hemma för "sjuk flickvän/pojkvän", men det finns det ju inte...

Istället för att ha någon vid min sida som tar hand om mig äter jag min 8:nde glass och kollar på film. Snart börjar Team America som är en helt genial film som alla borde se.


xfykmcf,dtyh,

Idag har Lisa gjort följande spännande saker:

  • Gick upp kl halv 9 och for till Fazer för att bära kartonger med bröd
  • Klockan 14 slutade jag jobba på Fazer och tog bilen direkt till Prospector där jag jobbade till kl 21:00
  • Sitter nu i soffan och ska snart sova för i morgon ska man upp kl 05:00 och jobba.
Ja men visst har jag ett härligt liv.......

Tisdag 16 mars 2010

Min dag ser ut såhär:

  • Vaknat - Vilket jag nu har gjort, jag har tillockmed tagit på mig kläder. Sitter nu i soffan och kollar på teve.
  • Klippa mig kl 13:00 hos Louise - Blir kortare och mer vitblondt, blir kanske en bild på bloggen sen.
  • Sega i några timmar - Att sega är nog det fantastiskaste grej som finns.
  • Jobba - Ska ringa några gamla människor och låta övertrevlig.
  • Sega och sova - Åter igen ska jag sega och tillslut sova, faaaaantastiskt.
Ser ut att bli en fin dag. Jag kanske tillockmed får mig ut på en liten promenad också. Fick lite ångest när jag stod framför spegeln med min nya bikini. Tror att det är dags att komma igång med träningen nu efter semestern i England.


Förresten ser det ut så som det gör på bilden i våran lägenhet. Vi ska flytta om 2-3 veckor och då har motivationen att städa sjunkigt låååååångt ner i jorden. Det lär se förjävligt ut tills vi packar ner allt i lådor.

Yeeeahh...

Sitter för tillfället i en soffa som finns i min lägenhet. Den är svartmörkgråblå och är en fin och bra soffa. Den är skön att sova i och vara bakfull i. Jag tycker om soffor. Han/hon som uppfann soffan var troligen ett geni, måste nog kolla upp på wikipedia på en gång vem det var.
Tråkigt, det stod inget om vem det var. Men då kan det ju lika gärna vara jag som uppfann soffan, jajjamensan. Då är det bestämt. Jag, Lisa Falk, har uppfunnit soffan. Fint!Min systerdotter Stina är gullig.

becca

Efter vistelsen åkte jag till ENGLAND, till min Becca. Hon hade ingen aning om att jag kom, så om ni vill veta hur hon reagerade när jag stod där helt vilsen i hennes vardagsrum och hon kommer ner och ser mig där, så föreslår jag att ni läser hennes blogg rebeccasutton.webblogg.se, men jag lägger ut några fantastiska bilder här så ni får se hur vi hade det:


Min älskade Becca och jag <3


Vi kollade på coola skor i england. Mjaoooo


Grrr!


Becca somnade på tåget, så jag hånade henne lite. Mohahaha!


Jag saknar min becca! <3

Se mer bilder och läs mer om våran vecka ihop på hennes blogg REBECCASUTTON.WEBBLOGG.SEFEST

Den 6 mars for jag, Lina Pegrell och Christine till Jönköping för att tillbringa helgen hos Sara Zachrisson som hade fest. Det blev en vild helg med halvnakna killar, stukna fötter och bröst-tallande.


En nöjd Lina i våran hotellsäng, några timmar innan vi gick in i dimman. Finfint hotell kan jag lova.


Sara och Christine lagade mat när jag och Lina kom till dom.


Efter mat och en jäkla massa alkohol for vi till en club där det var GIRLS NIGHT. Vi tyckte om det... höhö.


Lina dansade sönder stället! WOOOHOO


Fy fan vilken bild. HAHA, men vi hade så grymt kul. TACK tjejer <3


Efter festen och en natt på hotellet vaknade jag och Lina helt utslagna. Det blev en dag med Ariel på TV, myspys.

Wohoooo

På lördag ska Lina och jag åka till Sara och fira hennes 21 år i världen. Det ska bli dundertrevligt, för på toppen på moset så ska jag och Lina sova på hotell. Fulla som svin kommer vi stamplandes in i på hotellet och sen dagen efter äter vi hotellfrukost till bakismat, hur underbart låter inte det! Det som fattas under denna fina resa till Sara är Becca. Den rödhåriga, långbenta och underbara Becca.


Jag, Lina, Sara och Becca i sexan =)

yes box

Idag när jag kom till jobbet fick jag en chocknyhet. Man kunde inte vara inne på internet när man ringer runt till folk och försöker och sälja. Vad gör man då när man inte får svar på ett tag? Stirrar in i en vägg? Nej, man målar lite. Idag målade jag en feldefomerad tjej och en oklar hand.
Nu efter jobbet sitter jag i soffan och gör ingenting. Det är skönt att inte göra någonting.


Fika med Tobbe

I Lördags var jag och Tobbe på stan och tog en fika. Det var mysigt och roligt att ses, blir inte så myckte när han envisas med att tönta sig i skogen med massa män.
RSS 2.0