wopido

Jag är lite lurig ska ni veta. Det är nämligen så att jag har smugglat med min kära dator till jobbet. Och inte bara datorn utan också musen, batterisladden och hör-snäckor. Det känns faktiskt lite härligt att vara lite busig. Bus-Lisa är vad jag är. Men jag är en bra arbetare också. Tro det eller ej så är jag en social jävel som pratar glatt till varenda gäst som kommer in hit. Det ni.

Jag har ju inte skrivit så mycket om vad jag och Stefan gjorde på våran semester, så jag tänkte att jag skulle sammanfatta lite kort med bilder. På det viset slipper ni ju undra mer. Genial idè om ni frågar mig...


Harkel. Nu börjar jag.

En dag hittade vi en "bison och älgpark". Vi tog genast våra späda ben dit och kollade vad dom kunde erbjuda oss. Som ni ser så kunde dom erbjuda stora och enorma djur som var coola att titta på.

Vi drog också till Åsle-tå som är en liten by från 1700-1800 talet. Det var coolt.

Mysit värre.


Stefan pòsar lite stelt...


Det var en stor och ball öl-tunna där!


Det var en finer dag med mycket mys.

En annan dag åkte vi ut och kolla på fina ängar och marker.

Stefan var alltid redo med sin flaschiga kamera.


Vi åkte också till ett fint naturreservat med fina blommor.


Vart vi än åkte så fanns det ju självklart tid för töntiga pusskort.
Semesteriet

Här kommer en okontrollerad blandning av bilder från min och Stefans semester i sommarstugan.

Visst var ordet "okontrollerad" det rätta ordet. Jag orkade inte starta hjärncellerna och tänka på vilken bild som skulle vara fin efter den andra, så det fick bli såhär.

Kan ju berätta att vi hade det helt underbart. Vi åkte ut och åkte massor med bilen och tittade på fina saker. Andra saker som är fina är materialla ting. Varför jag tar upp detta i denna blogg är för att jag denna vecka har köpt min allra första MP3 och systemkamera. Jag har även photoshopat mina första bilder. Coolt!

Mys

Häromdagen satt vi ett gäng i Örthagsparken och hade det trevligt. Vi schitsschattade om allt och ingenting, och drack trevliga drycker. Jag själv drack en kall och god Fanta som min mun hade vattnats efter hela dagen. Det är så väldans trevligt när folk drar ihop sig. Alltså inte drar ihop sig som en mun utan mer i större sammanhang, som ett gäng. Man sitter på arslet, skrattar och busar. Alla är välkomna och ingen är bitter. Eller jag kan säga att jag var stundvis bitter för min mage gjorde lite ont, men vad gör det när man är bland fina vänner. Apropå fina vänner. Becca är hemma från England nu <3

(några bilder snodde jag från Becca. MOHAHAHAHAHAA)


Apell, Valpisch och jag.


Sötisarna Anna och Becca <3


Söt som en valp.


Coola grabbsen. Valp, Kim och Johan tha gansta!


Friday och Mary.


Vart är mina bröst kan man fråga sig. Jag insåg när jag kom hem att jag hade haft på mig bikiöverdel hela kvällen, det var en spännande upplevelse.Bilder

Här kommer en massa bilder om vad som hänt det senaste.

Idag var jag och Stefan i Blombergs hamn och bada. Det var mysigt men regnigt.Regn och åska på väg.


Blöt. Mest utav regnet...


Söt Stefan <3Grilla och golfa med grabbsen en dag. Det var riktigt trevligt.


Gött gäng.
Danne och Johan. HAHA =)En dag åkte jag till Ida Lundgren för bad och en MASSA tjejsnack! =)

Ida ramla på cykeln och slog sig. Jag gjorde det enda rätta vilket var ASGAVA.


Katten Tristla.


Hennes hus. Hon bor där HELT själver.


klhlknloåhk

Jag är seg. Sådära dunderavslappnad och gött seg. Jag har nämligen legat i badkaret i över en timme och läst en bok och lyssnat på soft musik. Då blir man inget annat än seg, ja förutom ren då...

Snart kommer Stefan hem och då ska vi åka till sommarstugan för att mata och vattna fåren. Vi ska bokstavligen inte vattna fåren, alltså inte ta en vattenslang och spruta ner dom. Fast det låter som en rätt rolig ide, som speciellt Stefan kommer att tycka om. Men iaf, vi ska fylla på vattnet i deras vattenhink, så dom inte törstar ihjäl.

mjao

Det är varmt, svettigt och blä. Sitter inne på kontoret och avstressar mig lite. Det har varit en stressig morgon med en sjujäkla massa bokningar. Telefoner ringer hit och dit, gäster som vill checka ut och barn som skriker. Japp, det är så mina helger ser ut framöver.

Förövrigt så saknar jag Becca så kopiöst mycket att jag snart slår någonting eller någon.

Stefan bor inte hemma inatt, alltid lika ledsamt när han inte gör det. Hans närvaro gör mig lugn på något mirakulöst sätt och får mig att må bra. Men han bestämde sig för att kanota lite med hans gangstavänner och bo på en ö. Det skulle jag också vara med och göra, om det inte vore så att jag jobbar helg. Röv.

Efter jobbet så drar jag kanske med Apell och badar. Så det så.

Ledsen

Nu framåt kvällskvisten känner jag mig lite ledsen och nere. Att det ska vara så svårt att ha ett jobb som man trivs med till 100 %. Och om det är absolut omöjligt så visst, jag nöjer mig med 60 %... Men att känna sig osäker, nedtryckt och ohörd det godkänner jag inte. Och det är just känslorna jag känner, så då förstår ni varför jag är lite nere. Anledningen till varför jag känner såhär är mest för att cheferna inte accepterar att man är männsklig utan tror att man är en robot. Dom tror att man accepterar att dom lovar heltid under sommaren, men sedan får ca 30 % arbetstid. Och eftersom att dom inte räknar med att en robot säger ifrån, så blir dom ställda och sparkar en oskyldig tjej som dom hade lovat att få jobba i sommar. Visst man fick kanske upp mot 50% istället men utav dunder omoraliska skäl.

Dom har också tidenser att lura en. Som den gången roboten-Lisa blev tillsagd att jobba en måndag 7-15. Visst sa roboten JA som var glad över att få jobba, och extra härligt var det då man fick veta det någon vecka före så man kunde planera sin vecka. Roboten-Lisa sa tillockmed NEJ till sitt andra jobb för att hon skulle jobba på detta ställe. Men då skedde någonting Roboten-Lisa inte var beredd på. Chefen ringde dagen innan och sa att hon inte fick jobba då, för chefen skulle jobba istället. Fick roboten ersättning för det, nej. För det verkar som att cheferna har egna lagar...

Ibland vill jag skrika.


RSS 2.0