Snoooooz

Det senaste då jag gått upp kl 05:00 så snozzar inte jag. Så fort väckarklockan låter förjävlig så sätter jag mig upp på en gång och sedan går in till vardagsrummet. Jag känner mig tillockmed pigg ibland när jag går upp så tidigt, även fast jag då och då sover enbart 4 timmar per natt. Men jag känner att snart får det vara nog. Nog med alla jobb. På fredag har jag jobbat i 22 dagar i rad och det är sjukt. Jag och Stefan pratade om det förut att vi inte ses längre, fast att vi bor ihop. Jag åker och jobbar, sen när jag kommer hem så åker han och jobbar kväll eller natt. Sen när han kommer hem på morgonen så åker jag och jobbar igen. Vi har ju ibland några timmar att ses, men då kan man inte riktigt slappna av eftersom att man vet att den andre eller man själv ska jobba om några timmar. Men ikväll gott folk då har vi tro det eller ej en hel kväll framför oss och ÄVEN en förmiddag tillsammans. HALLELULJA!

Förresten sitter jag som vanlig på jobbet och stirrar på en tavla. Den är rätt ful.


Rabarber

Mycket snö är det bannemig här i Lidköping. Snö, blåst och mätthet. Har nyss ätit sallad från Pizzeria Lidköping. Det är en fördel när man bor i samma hus som en pizzeria, man kan bara gå ner en trappa. Soft som snus.Castro har det soft, för han kan alltid vara inne och mysa med en varm mus.


En sak som inte är så soft är när man jobbar olika med sin pojkvän. Man säger "hej" och "hejdå". Det är inte så roligt ska ni veta, men just nu i detta ögonblick har vi faktiskt 3 timmar med varandra. Wopiiidooo säger jag. Vi sitter i soffan och gör det vi gör bäst, alltså ingenting. Skönare än skönt.

Castro

Vi har en katt som heter Castro. 65 % av hans livstid ägnar han sig åt att vara ett galet monster som river, bits, hugger och gör sönder allt som kommer i hans väg. Men ibland, ja vi säger 35 % av hans livstid så är han en sådär gullig katt som man bara smälter av när man tittar på honom. Just sådär gullig var han igår. Vi hade ett fönster öppet och då tog han tassen och drog in snö och sen slickade han av det från tassen. Då tänkte man inte alls att man ville kasta in honom i väggen, utan då ville man bara gosa med honom.


Ajajajaaj

Glömde ju förklara vad som hände med mitt stackars klämda finger. Jo det var så här att jag kom hem efter ett besök hos mina svärföräldrar och Stefan låg fortfarande i sängen och nanna. Jag klev in i lägenheten och skulle tyst stänga dörren,  men med utan förvarning och med en aning förvirring hade jag tydligen stängt dörren hårdare och snabbare än vad mina hjärnceller tänkt. Cellerna skickade ut signaler till min hand att flytta på sig för den var i vägen, men signalerna kom försent. BANG! Så lät det och mitt stackars finger kom i kläm. Jag stod ett bra tag i hallen och höll handen över munnen. Jag skrek, gorma och lät, fast enbart inombords. Stefan sov ju som sagt...

Loftmyror

Sitter i soffan med ett klämd finger och en trött Stefan på min axel. Tänker lite på hur bra jag mår trots mitt klämda finger. Den är blå och svullosvullen. Jag kan inte skriva med det fingret för att den smärtar så. Men iaf, det jag skulle komma till var att jag har en dag då jag mår sådära löjligt bra. Jag är liksom extra kär, extra pepp på träningen och extra allt. Försutom mitt klämda finger så är allt tipptopp om jag må säga så.

Idag ska vi slänga glas och städa lite. Sen ska jag dra till jobbet. Wopido. Tyvärr känner jag att telefonistjobbet tilltalar mig mindre och mindre för varje gång jag är där. Men vi får hoppas att det vänder snarast, för det finns några fina männsikor där.

Nu ska jag blåsa på mitt klämda finger.

I detta inlägg skrev jag om mitt klämda finger 6 gånger (med denna gång). Det är ball.Stefans pic <3

Hmpf

Idag sa en gubbe utanför lägenheten:

- Nemen hejhej lilla du. Är skolan stängd idag tro?
- Hejhej på dig med. Nee, jag går inte i skolan så jag vet inte om dom är stängda eller inte.
- Vafalls. Går du inte i skolan? Du ser ju ut att vara 13 år!
- Gå och dö.

Sa inte det sista, men oj vad jag tänkte dom orden. Innan jag gick ner om mötte denna gubbe så panikvaknade jag av min mobil. Jossan ringde och skrek att jag ska komma med min bil för hennes är kaputt. Jag försöker förstå vad hon sa, men det är inte så lätt när man är nyvaken. Men efter ett tag tog jag min sköra kropp ut från lägenheten, och där, DÄR mötte jag gubben som gjorde min morgon ännu värre.

Dagen blev otroligt nog lite bättre. Spenderade lite tid med Stefan och det är inte fel när man har jobbat olika som vi gjort.

Peace


ja

När man har ont i sin lilla hals är det bra att man har en bra pojkvän son piggar upp en och tar hand om en.


Han gör sig fånig så man skrattar lite...


..och så pussar han mig. (lägg märke till Stefans finurliga min)

Är seg i skallen så jag orkar inte skriva mer. Kanske gör det efter jag ätit det Stefan håller på med i köket. <3

xcfgmn

Hitills har det varit en ganska händelserik helg vill jag lova. Som jag skrivit har jag och Stefan varit och kollat på massa fina traktorer. Bara det gjorde helgen till en finimang helg. Vi har även varit i Göteborg en sväng och hämtade en tvättmaskin, vi passade även på att svänga in till Ikea. Vi dreglade och brainstormade inför flytten och ville verkligen ha allt som fanns där!

Det är kallt på jobbet, så jag kan inte skriva mer. Ska återgå till min chokladbit. Peace.


Ruben

När jag och Stefan åkte till Ryssland (alltså Götene) för att lämna kläder, hamnade vi hos Stefans morbror Tore och Iris för en kopp te och banankaka. Det blev en mycket trevlig vistelse med många frågor om vem tusan jag var. Efter alla frågor och banankaksätandet tog vi våra kroppar ut i verkstaden för att hälsa på morbror Tage och alla andra snubbar som var där. Vi sa "hejhej" och sen tog vi oss till maskinhallen där antika trakotrer och andra antika ting fanns. Det var mycket fint och jag hamnade i trans när jag såg alla dessa gamla traktorer. Kändes så häftigt att veta att dom stora, fina och magnefika maskiner har någon gång varit i bruk.

Som ni förstår på bilderna var det alltså på Rubens maskinhistoriska vi var på. Ruben är alltså Stefans morfar, vilket min farsa tycker är stencoolt. Får nog ta med gamla bondefarsan ut dit någon dag.

Gargalos

Det är fint ute idag, nästan skrämmande fint. Snö på marken och sol uppe i himlen, ja men visst är det fint. Man blir så glad när det är soligt och vackert ute. Man blir lycklig och tänker fina tankar. Tänk att vädret kan påverka ens humör så drastiskt. Tack vare det fina vädret är jag glad idag, för det är jag ju aldrig det annars. "Alltid bitter och vresig" brukar folk kalla mig. "Tjejen med taggtråd i rumpan", ja det är också ett kärt smeknamn. Nej men det var ju fel Lisa. Det är ju inte jag som blir kallad så. Jag blir kallad "Lisa med alltid glatt humör" och "Lisa med någon fel i hjärnan".

Nu ska jag ska jag min kära pojkvän åka och lämna 3 sopsäckar med kläder som vi ska skänka till behövande folk i Ryssland. Jajamensan, ni läste rätt. Vi ska åka till Ryssland. Nej det ska vi inte. Men jag vill. Så mentalt åker vi till Ryssland, men egentligen åker vi till Götene.

PEACE


Stefans pic

örooon

Vet ni vad jag har kommit på. Jag topsar öronen varenda dag! Jag tror att det är någon slags tvångstanke. Är det bra eller dåligt att topsa öronen varenda dag?


VARNING FÖR ÄCKLIG BILD

Skrev ju KATTBAJS i förra inlägget och då kom jag på att Stefan tog en vidrig bild av Castros bajs. Det är lite häftigt hur långa bajsar den katten kan klämma ut.Förlåt för bilden, men var tvungen! HAHA

gården

Ivarsgården. Mitt barndoms hem. Hemmet där jag växte upp och älskar över hela mitt hjärta. Ivarsgården. Gården som jag alltid varit stolt över. Gården som jag alltid trodde skulle vara inom min famlj. Ivarsgården. Gården som ska säljas.
Har nog aldrig gråtit så mycket som när jag fick reda på att gården skulle säljas. Mitt hem. Min fristad. Att man aldrig mer kommer att kunna säga att det är ens hem. Även fast jag inte har bott hemma på ett bra tag, över ett år till och med, så kallar jag Ivarsgården för mitt hem. Det känns lite töntigt på något vis att jag gråtit så mycket för en gård, men det är helt sjukt vad gården betyder mycket för mig. Jag har gråtit och gråtit och gråtit, men nu känns det som att tårarna har tagit slut. Jag kan tillockmed prata om gården utan att börja gråta. Jag hoppas inte att det ligger en hög med obearbetade känslor i ryggsäcken, utan jag hoppas verkligen att jag har accepterat det och kan tänka tillbaka på gården och le.

Fan va seriöst det blev. Det får vi sluta upp med. KATTBAJS!


pilsk

En sak ska jag nu berätta för er. En sak som kanske chockerar er alla. En sak som ni kanske aldrig ha tänkt på. Denna förundrande sak är att gamla människor som man pratar med i telefon är pilska. Redigt ovärdeligt pilska. Fan, nu har jag glömt av vad ordet "Pilsk" betyder. Måste söka på wikipedia. OJ, det var visst inte det jag trodde. Fick förklaringen:

Sexuell upphetsning, i vardagligt tal kåthet, innebär att människan mentalt och kroppsligt förbereder sig för samlag, och känner ett behov av sexuell kontakt.

Ja men då fick man veta det, men som ni förstår var det inte ordet "pilsk" jag sökte när jag skulle förklara hur gamla människor i telefon var, utan det var onda. Onda som djävulen själv. Jobbar nämligen på ett telefonistjobb och ringer runt till gamla onda männsikor. Det jag gör är att försöka sälja tidningar och när man försöker med det så förvandlas den söta lilla tanten till ett vansinnigt monster!!!

Suck...

Livet

Jag kom precis på att jag krockade en dag. Man glömmer av det ibland, och då är det bra att man har lite bilder man kan kolla på. När man ser på te x bilden nedan (efter krocken) tänker man mycket på livet. Jag har det jävligt bra. Är liskom kär, lite galen, väldigt galen, har en fin familj, har en familj, har väldigt fina vänner som tycker om mig för den jag är, mår satans bra fysiskt och psykiskt och har en pojkvän som älskar mig.


Puss på kläder

Det är något finurligt med kläder. Ja precis, jag pratar just om dom tygtrasorna man har på sig om dagarna Varför kan inte alla bara gå omkring nakna så slipper man välja kläder varje dag, man slipper ha ångest när man ska gå ut ifall man valt "fel" kläder och man slipper skrika i ren vrede när katten har klöst sönder dom sista par strumpbyxor. Jag ska svara på varför man inte går naken. Harkel.. man går inte naken för att man tycker att det är kul att välja kläder varje dag, ha ångest och när katten klös... Nej. Det är inte kul när katten klöser sönder strumpbyxorna, men annars är kläder något fantastiskt. De som känner mig vet mycket väl att kläder är något heligt för mig. Det är så underbart roligt att hitta på olika plagg som passar ihop med något annat. Nu ska ni bli chockade ärade folk. Jag, Lisa Falk, RENSADE mina kläder häromdagen. Det resulterade i 1½ stora svarta sopposar fulla med kläder som ska skänkas till folk i Ryssland.

BLÖ

BLÖÖÖÖÖ

RSS 2.0