Woooopidoo

Jag och stefan for till Lysekil, till mamma och pappas husvagn, och myste under några dagar. Vi tog bl.a med våra kameror och fota en hel del. Speciellt den dagen då det var totalt storm och man knappt kunde gå för att det blåste så mycket, men fasiken va kul det var! Det var riktigt höstväder när var på våran mini-semester, men det gjorde ingenting, för då myste under täcket med varm choklad och film. Mysigare finns nog inte!
Snart ska jag åka till jobbet och jobba. Ovanligt va..!? Att man åker till jobbet för att jobba, och att man inte åker typ till stranden för att jobba. Fast det vore skönt ifall det vore så. Men iaf, jag ska jobba för det behöver man. Det märkte jag speciellt idag då jag hade betalt alla räkningar och hade 20kr kvar på kontot. Då är det inte så kul... Men man klarar sig alltid, på något sätt.

klass

Ikväll äre klassfest hos mig och Stefan. Det ska bli kul att träffa alla igen och se hur man har förändrats. Tänk att det var 2 år sen man tog studenten, sjukt! Orkar inte skriva mer, för jag tappa min hand förut.

LONG time long seen

  • Jag är snorig, hostig, ont-i-magig, trött och svettig.
Varför jag är snorig och hostig är för att Stefan har smittat mig med sina sjukliga baciller som han skaffade under Sonisphere-festivalen. Och varför jag har ont i magen är för att jag har magkatarr och fick igår reda på att jag är laktosintolerant. Jag är även i tjejveckan som inte gör det hela bättre... Och varför jag är trött och svettig är för att jobbet inte fick in någon inringare så jag var tvungen att jobba med feber. Så nu är man ännu sjukare. Jippie jippie jäj.
  • Att jobba är ett måste om man någon gång vill ha häst, hus och frigående höns.
I denna sekund vill jag ha ett stort fint hus, lite sådära på en kulle med fin utsikt. En stor hage på baksidan med hästar springandes i, och en lada med plats för 15 boxplatser. Jag vill också ha en stoooor gräsmatta med massa fina blommor, träd och buskar. Bland buskarna ska massa frigående höns vandra omkring. Jag vill ha allt detta, men måste ju jobba för det. Och när man har jobb varannan helg efter sommaren, så kommer man inte ens nära sin dröm, och det är förbaskat tråkigt...
  • I denna sekund sitter jag och min sambo i soffan bredvid varandra och surfar på varsin dator.
Nu ska ni inte tro att vi brukar sitta med varsin dator i knät, teven är påslagen och vi sitter tysta. Men när man är segare än segast och inte orkar göra någonting så är det faktiskt behändigt med två datorer. Man liksom kopplar bort tankarna och bara är. Och att bara vara, kan man endast göra med dom man älskar riktigt mycket. Så är det för mig i alla fall, annars måste man ju tänka på vad man ska säga för att det inte ska bli tyst för länge osv, och det är jobbigt när man är segare än segast.
  • Becca åker snart.
Ni vet Becca, min bästa vän som bodde i England i ett halvår. Hon flyttade hem nu innan sommaren för att tillbringa tiden innan plugget på hemmaplan. Man tänkte då när hon flyttade hem "Åh, fan va gött, då kan vi leka HELA sommaren". SCHI fick jag... Istället har man jobbat och snorat så vi har inte alls träffats så mycket som vi velat. Och nu är ju snart sommaren över, och på onsdag flyttar det vandrande åbäket till fucking LJUNGKILE! Vad är detta liskom!? Vart tog sommaren vägen... Det är skit.

  • Sambon Stefan.
Jag är helt galet, enormt, megamycket kär i Stefan. Han gör mig sådära töntigt fnittrig och helt underbart lycklig. Jag smälter varje gång då han kollar på mig med sina fina, blåa och kärleksfulla ögon. Jag älskar honom med hela mitt hjärta! Och jag vet att han känner likadant, och det gör det hela ännu bättre.

RSS 2.0