Bank

"BANK BANK BANK BANK BAAAANK". Ska man behöva vakna till det ljudet? Nej, det tycker inte jag. Dom håller på och bankar på taket, troligen byter dom tak eller bygger ut. Nej, är mitt ord. Sluta upp med det och gå in och ta en fika så man kan sova till klockan 12. Jag älskar att sova. Sova, äta, bajsa och softa. Det är fint. Men enligt min kompis Jossan så ska "träna" vara en till del som jag älskar att göra. Vi ska börja träna. Bli fint formade och känna oss bra med oss själva, och det är ju bra. Vem vill inte känna sig säker och snygg.

Peng

När man är ensam hemma så tänker man på ganska mycket saker. "Sa jag rätt när jag sa så", "Vill jag verkligen ha en ny mobil" eller "Undrar om han tänker på mig nu". När man jobbar tänker man inte så mycket för att man är på automatik. Man gör allt man ska helt automatiskt utan att tänka. Det är en bra fördel för mig när jag jobbar, för jag tycker inte om att tänka och så gör det lite ont i huvudet när jag anstränger den. Så för min del så är det ju helt suveränt att jag jobbar, så slipper jag ju tänka. Jag ska nog alltid jobba. Det är ju bra att man får pengar med, det hade jag ju helt glömt bort. Pengar är bra att ha. Jag tycker om pengar. För tillfället har jag inga pengar och det känns lite tråkigt.

På lördag ska jag på bio.


jag önskar att jag hade en anka

Tröttare än en mask på äventyr. Tröttare än en ballad. Tröttare än allt. Som ni förstår är jag trött. Trött på allt och alla. Jag hatar er. Nej, nu skoja jag. HAHA, ofta jag hatar någon. Jag hatar ingen. Jag älskar väldigt många människor och det är bra. Det är bra att bli älskad med. Jag är trött idag för att jag har jobbat. Började halv 6 på hotellet som frukostvärdinna. Var ju ivrig igårkväll, och så var jag ju rädd och så var jag ju själv. Inga bra förutsättningar för att kunna få en god natts sömns. Klockan ringde iaf vid en halv 5-kvart i 5 i morse. Var hyfsat pigg ändå, vilket jag absolut inte trodde. Det var mycket trevligt på hotellet och jag tror verkligen att jag kommer att trivas.

Kom på när jag gick in i dörrarna till hotellet att där har jag varit kolosallt full. Stått på en scen och gnidigt min enorma rumpa mot en artist som då sjöng. Hans namn var Andy. Guvunör Andy. Jag minns inte så mycket men jag har hört att min klänning slank ner då och då och jag visade min fylliga bröst. Nu är jag riktigt ironisk när jag skriver "fylliga bröst". Men en sak jag minns är att jag hade riktigt roligt, och det är ju ändå huvudsaken.

Scarlett

Om jag vore lesbisk så skulle nog Scarlett Johansson vara något för mig. Mums.What a night.

Vilken kväll. Här sitter man i en ensam lägenhet med två katter som flyger förbi titt som tätt och skrämmer livet ur en. Man skakar lite av obehag men försöker att slappna av och se på Simpsons. Helt plötsligt började ringklockan på dörren frenetiskt ringa. "RING RING RING RIIING". Jag gick till dörren med försiktiga steg och kollade i hålet, men det fanns ingen där. Jag blev rädd så jag hämtade en av katterna och gömde mig under täcket. Övervägde att ringa Stefan för att få honom att komma hem och slå ner dom som var där ute. Men tog mitt förnuft till fånga och sprang över till soffan och skrev till folk på msn för att göra mig lugn. Åter igen började det ringa på den dära satans dörren och nu var jag ännu räddare än förut. Jag smög (nästan kröp) till dörren och till min förvåning ser jag mannen som äger pizzeran under min lägenhet. Jag blir överlycklig och öppnar dörren med ett leende. Han blir lite chockad att jag öppnar med ett fånigt smile men får ur sig att jag måste flytta på min bil. Jag flyttade snällt på min bil och nu sitter jag här igen, i min fina soffa med katterna. Är fortfarande lite skraj. Ska önska mig en barbara i julklapp som jag kan ha bredvid mig när jag är själv hemma. Japp, det låter bra.Bettan är snygg! Jag är bakfull.

Sutton

Familjen Suttons frukost är världens godaste frukost. Även om man har allt som dom har så blir frukosten så mycket godare om man äter den i Källby hos fam Sutton. Det är så underbart att i morse tog jag bilen hem till fam Sutton för att få deras frukost, så värt det. Trevligare vistelse finns inte. Och trevligare kan man inte ha när man spenderar dagen med Becca. Denna Becca har orange hår och har snok i näsan. Hon är söt och har fräknar. Alla vill vara vän med henne, men det får dom inte. Jag är hennes bästa vän, så det så. Att ha en bästa vän är faktiskt väldigt ovanligt. En person som man delar allt med, berättar allt till och säger allt det dära ovärda som egentligen ingen vill veta. Ja som ni förstår är det riktigt bra att ha en bästa vän.

Kläder

Denna fasansfulla intervju gick hyfsat bra. Dom verkade nöjda med mig och småflinade titt som tätt. Vet inte riktigt om det är ett gott tecken att dom flinar åt mig, men nee.. dom skrattade nog med mig. Eller. Nu blev jag lite nojig. Dom ska iaf ringa i slutet av veckan för att ge mig min dom. Får hon arbetet eller inte. Fortsättning följer.

När jag kom hem blev jag lite kläd-tokig och var tvungen att prova alla kläder jag hade i min fina garderob. Några av mina kläder tänkte jag lägga upp här på denna fantastiska blogg.

Hade på mig detta på intervjun, tänkte att det såg lite "Jag är ansvarsfull". Haha!
Köpte skjorttunikan idag. Den är snyggfull. Inte full, men ful. Men den blev snygg med lite skärp och så.
Käss bild.Blått är snyggt. Nu räcker det. Vill ju inte verka som en kläd-nörd. Vilket jag absolut inte är.


Arbetsintervju

Arbetsintervju. Det är ett ord som skrämmer de flesta. Arbetsintervju. Kan vara ett möte som avgör resten av sitt liv. Arbetsintervju. Kan vara asskrämmande, stammande och helt förjävligt. Arbetsintervju. Jag ska möta en tant om 50 min och ha detta möte.

Jag är inte så skraj av mig när det gäller möten med främmande människor, men när det gäller att få fram en sida av en som dom letar efter, det är skrajsigt. Dom ställer frågor och man tror att man har svarat helt "korrekt". Men lyssna nu gott folk, det finns inte ett korrekt svar. Varenda ställe man är på och har denna förbaskade arbetsintervju så vill dom ha olika svar. Det ställs samma fråga, men man måste anpassa sitt svar efter jobbet man vill ha. Det rimma. Svar och ha. Eller nej, det gjorde det inte. Iaf så ska jag snart på mötet. Ska nog börja göra ordning mig nu så dom inte tror att jag är en slaschhasch. En som går med foppatofflor till affären och ser allmänt skabbig ut. Nej för guds skull, sån är inte jag.

Bil

Jag har köpt en bil. En grön bil. En rullande bil. En bil som tar mig till ställen som jag vill komma till. En bil som är mycket bra. Bilen heter Bettan. Jag känner mig lycklig med min bil.

Eftersom att jag har lagt ut en summa pengar på min fina bil så är jag rätt mycket pank nu. Det känns i hjärtat när man inte vet när man ska jobba nästa gång för att man är inringare och hur mycket får man i lön nästa månad? 500 kr? Då blir det bye bye för Bettan. Och det vill man ju absolut inte. Det känns lite annorlunda när man har Bettan, nu behöver man inte ringa hem varje dag och fråga om pappa behöver ha tillbaka sin bil. Fast dom samtalen var ju alltid lika trevliga;

-Torkel
-Aaa det är Li...
-Ja vad vill du. Fort, jag har brottom.
-Bilen?
-Jag behöver inte den. Hejdå.

Alltid lika fina, avslappnade och ostressade samtal med min far. Fast han är fin han. Min far alltså.


Hästar

Hästar är töntigt? Ursäkta vad är det jag hör. Hästar är inte töntiga. Och hästtjejer är defenitivt inte töntiga. Tänk er en fast, härlig och formgo tjej sittandes på en häst och gungar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Det är ju sexigt, inte det minst töntigt. Nu fick jag fram det. Idag var jag på en Nationell hopptävling här i Lidköping. Fotade lite och snackade med f.d konkurrenter, klappade även ett ex antal hästar. Fick en jättekonstig känsla när jag stod på läktaren med kameran i högsta hugg. I vanliga fall brukar jag ha en tid att passa och en häst som väntar i transporten som ska ridas fram osv. Men inte nu längre. Satans synd att min förra häst var tvungen att avlivas. Syrran har ju visserligen några hästar nu, så det blir nog te att jag tar hennes häst och börjar rida ordentligt och tillslut kanske tävlar lite igen. Saknar tävlingar.

Omtisch und Tröttisch no more

Påsar under ögonen, kroppen lite sliten och magen gör lite morgontomult. Det låter som en ganska jobbig och seg morgon för de flesta, men inte för mig. Under en lång tid har jag varit allt det dära plus att jag varit så trött att jag knappt orkar gå till toaletten. Jag kunde inte ens se på teve utan att jag somna. Det var inga roliga tider eftersom att man ville vara ute på stora äventyr med sina vänner, inte sitta hemma och klaga över att man var trött. Inte okej... Men nu gott folk. Nu är jag inte trött längre. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände men bra är det iaf. Jag var sjuk en vecka och sen blev jag mitt normala jag igen. Inte för att jag är särskilt normal, men det jag menar är att jag blev normalt pigg/trött igen. Hallelulja för det mina små omtar. Omtar är små figurer som lever under golvplankorna i våra hus. Dom är riktigt smarta och kan leva i ca 10 människoår. Det ni!


Såhär ser dom ut. omtarna alltså.

KNUT nr 2

Då var det klart. Nu har man körkort igen och är ute på vägarna med ett leende på läpparna. Och denna gång ska jag verkligen försöka att behålla det mer än ett år. Det är så försbaskat tråkigt att göra om alla prov och föresläsningar man måste genomgå för att få kortet man längtat efter hela sitt liv. Men NEVER AGAIN. Eller ja.. så sa jag visserligen förra gången med, och se hur det gick. En fet krock på en fet väg och ett halvår senare stod man där utan körkort och en ledsen min. Men denna gång ska jag fan se till att jag kör som man ska. Jag borde ha en osynlig männsika bredvid mig hela tiden som säger till när jag gör saker fel. Borde ha den alltid, inte bara när jag kör bil. "Nej Lisa, du ser AStjock ut i den klänningen" eller "Säg åt honom att dra åt helvete" eller kanske "Riv den väggen så ser det snyggare ut". Tänk va livet skulle vara så mycket bättre. Eller nej, nu ljög jag. Jag kan inte ha ett liv som är bättre än vad jag har nu, det tror jag inte iaf. Fuck off och slicka en pinne.

RSS 2.0