Huga vilken lördag

Huga vilken lördag det har varit för mig. Jag tror att ett flertal hjärnceller har med ovilja spolats borts ut via analöppningen. Men det är bra för mig att ha sådana hemska lördagar för då vet jag att jag verkligen inte kan dricka, och på sätt dricker jag inte. Nu ska jag vänta tills min födelsedag den 1 maj innan jag dricker igen, känner att jag behövder detta. Jag ska passa på att be om ursäkt till alla min vänner som fick klappa mig ibland och alla som som jag ringde och störde mitt i deras skönhetssömn, men så är det när man är vän med en galen männsika som mig.

Idag hade jag och Stefan en mycket bra bakfylledag. Vi låg i sängen hela dagen och mådde asdåligt, åt pizza och hade det bra (förutom för huvudvärken förstås). En sak kanske inte var så jättebra måste jag medge, eller ja tyckte att det var ganska roligt. Det var så att jag fick sms och då tog Stefan chansen att busa med mig. Han tog mobilen och sprang ut på balkongen, la den längst ut och gick in igen. Jag, desperat som jag är, springer ut på balkongen med okunskapen att jag är naken. Det kom jag på lite senare. Så det var säkerligen folk som såg mig, roligt!

XOXO FALK

Vilken tjöt

Var inte ens ute igår men ändå vaknar man men en lätt huvudvärk och med ögon som ser ut som uttorkade passionfrukter. Visserligen var man uppe till klockan halv 5 igår men det var inte frivilligt. Min kompis Tobbe ringde både Jos och mig hela tiden och var allmänt idiotisk, och senare hade jag också ett trevligt samtal med Stefan, så det blev inte mycket sömn. I morse tvingade Jos upp sig för en lunch med mama, och det klart man går upp då om man får gratis mat. Det är en självklarhet men det var lite jobbigt när hon reste sig upp, och ännu jobbigare var det när Tobbe ringde och ville tjöta.

XOXO FALK

Drickarn

Då sitter man övergiven i Jossans lägenhet en fin fredagskväll. Telefonen ringer stup i kvarten och frågar vart i helvete jag är. Svaren blir att jag är hemma och att jag inte tänker röra mitt arsle en endaste meter ikväll så dom kan ju glömma att jag går ut. Dom tjötar och tjötar, förstår inte knackefulla människor att ett nej betyder ett nej. Det gör dom tydligen inte det eftersom att det tar 10 minuter för dom att fatta att man inte vill prata med dom längre. Är man sådan när man är full eller är det så att alla är det förutom jag? Det låter som ett bra argument. Jag måste säga att det är bra att dom ringer mig och är jobbiga, för då känner jag ännu mindre lust till att dricka. Nu var det ett väldigt bra tag sen jag drack och jag känner att gör absolut ingenting om det tar några månader till tills jag dricker. Jag antar att jag har blivit vuxen. Läskigt.

XOXO FALK


Trött på second hand?

- Jag är så jävla trött på livet... fy faan.. jag vill ta en lång paus från det...
-  Jobbigt att känna så...
Prat om allmäna saker i ca 5 min
- Du är verkligen mitt liv Lisa.
- Tack.

Det är inte ovanligt att man säger saker som man absolut inte menar och som låter åt helvete, men kul är det varje gång. Jag visste ju att Stefan inte mena det, för att vi skratta åt saker efteråt, men satans va roligt det lät. Jag tänkte först "Jaha.. vill du ta en paus, eller vafan menar du?". Men så var det ju naturligvis inte.

Under 2 veckor har jag velat gå till en second hand butik som finns borte vid hamngatan. Så idag lyfte jag på mitt stora runda arlse och tog mig dit, och gissa va glad jag blev när jag kom dit. Det fanns så många roligta och fina saker som jag bara blev kär i på en gång. Personalen blev glada när jag kom dit. Jag pratade med en av dom och hon sa det att det är inte många ungdommar som kommer till second hand butiker, och både hon och jag menade att det var konstigt, eftersom att man sparar pengar som bara den. Och det är bannemig inte fula saker som finns i second hand butiker, det är rikigt fina saker. Som idag köpte jag en ball jacka, assnygga skor, skärp, sjal och örhängen - allt detta för 110 kr! Det är ju helt otroligt!Sjal, skor och skärp - HALLELULJA

XOXO FALK


Money and love

327 kr är summan på min telefonräkning denna månad, och vilken bedrift det är. Det är hela 100 kr mindre än förra månaden och jag som inte kan sitta en sekund utan att skicka någon sms. Jag borde ju tacka min Stefan, det är nämligen han som har pajat sin mobil och på så sätt inte vi inte kunnat galningsmsa varandra som vi gjorde förut. Det är speciellt viktigt att mina räkningar är lägre just denna månad, jag har nämligen inga pengar över huvudtaget. Jag snålar som bara den men det slutar ändå med att jag sitter där med mitt knäckebröd. Men så är det väl att vara ung och dum.

Inatt gick jag över till Stefan och va trevligt vi hade det. Han säger så söta saker som gör att hela kroppen vänder sig ut och in, man känner sig så älskad att det inte är klokt. Är så glad att jag har honom.
XOXO FALK


Yes indeed

Tre knäckemackor och sen softa framför teven. Ett äpple till också, sen softa framför teven. Jag tar nog 2 dubbla varma mackor med smält ost också. Och ett päron till detta blir jättebra. Vilken kväll... Jag har totalt matfrossat och fast att jag känner att jag är proppmätt kan jag inte sluta trycka ner mat i magen. Det var ett bra tag sen det var såhär, så jag antar att det får vara så någon enstaka gång. Men jag tycker att det är helt otroligt. Man känner att man är mätt, alltså jättemätt, men ändå sträcker man ut handen mot något mer för att äta. Det känns som att man inte har kontroll över sig själv, bara trycker i sig för sakens skull. Hellre mat än kakor i allafall, men det känns ändå inte riktigt bra. Kan ju tala om för er, nu när vi snackar mat, att idag firar jag 3 veckor utan kakor. Och det känns enormt bra. Det känns som att jag har kommit över gränsen då man inte känner ett sådan sockerbegär hela tiden. Jag kan gå på mitt jobb där alla kakor stirrar på mig och skriker "ÄT UPP MIG! ÄT UPP MIG!" utan att jag ens tänker tanken att jag ska äta dom. Känns bra.

Jag tycker om Grey`s anatomy, men jag tycker inte om när programmet gör att man börjar gråta. Dom är ju så satans bra så man känner smärtan och känslan, och helt plötsligt utbrister man i stårgråt...

XOXO FALK

Fettknöl

Hur kan man har så fel? Hur kan man ha känt på sig att "fan det är verkligen så", men i slutändan är det absolut fel. Man har förlorat kommunicationen mellan hjärnan och kroppen, man har slutat lyssna. Jag fick en chock när det visade sig att min knöl som jag haft i nacken nu ett tag, inte var en knöl, utan en finne. En enorm, fast och tjock finne. Jag som trodde att jag haft en fettknöl och bett allt och alla att ta på den för att avgöra vad det är, så är det en finne. Hur kan man ha så fel? Visserligen tyckte jag att det var otroligt roligt att klämma denna finne, eftersom att den var så enorm, fast och tjock var det ett rent nöje. Man fick ta i som bara den och så kom det den längsta, tjockaste och fastaste mask jag någonsinn sett.

Jag har tänkt på en sak. Om man är kär så känns livet otroligt mycket lättare, fast att omgivningen runt om är helt åt helvete. När man är orolig över arbete, orolig för familjen och orolig för något annat skit - så känns det så mycket bättre när man är kär.

XOXO FALK

Sperma


Undrar hur det skulle vara om man inte hade en soffa i sin lägenhet. Inget centrum där man dricker bärs, ingenstans där man kan ha en såndär skön fosterställningssömn (som man säkerligen har efter en hård fylla) och ingentans där man kan ha sex och sen så säger man ingenting till sina gäster. Och det är då de får ens gårdags-raggets gamla ingrodda sperma på sig, och så sitter man på fotöljen någon meter bort och småflinar för sig själv. Soffan är enligt mig något heligt, något som måste finnas i en lägenhet. Om inte soffan skulle finnas i våran vackra och osunkiga värld skulle jag nu tro att man hade en pool där framför teven. För i poolen kan man dricka bärs, ligga på botten i forsterställning och man kan garanterat ha sex i en pool. Och istället för ingrott sperma så flyter det omkring massa sperma i poolen då ens gäster kommer, men eftersom att man enbart har blinda gäster så ser dom inte sperman - ni förstår väl att alla mänskliga varelser kan se gammal sperma i en pool.

Just för tillfället ligger jag i min ospermiska soffa och tittar på min ostora teve. Om jag fick bestämma så skulle både soffan och teven vara full av sperma på sig, men självklart inte riktig sperma - utan fejksperma. Fejksperma är nämligen spill från kakor som flyger i luften och hamnar på ting i ens lägenhet.

Detta skrev jag i Jossans blogg. Tyckte att det var så fantastiskt skrivit att jag med ville ha det.

XOXO FALK

Diskussionernas dag

Vilken dag det har varit. Jag har haft heta diskussioner med chefen i flera minuter, och när man vill få sin röst hörd känns det som timmar när man diskuterar med chefen. Vi båda fick la inte riktigt som vi ville, men vi fick ur oss väldigt mycket. Jag måste påstå att jag inte tycker om sättet dom behandlar mig på. När jag började jobba där sa dom att jag hade ett schema, och nu när det är sämre tider och inte "behöver" anställda påstår dom att jag är timanställd, och kan på så vis säga att jag inte ska komma till jobbet - utan att jag ska få ersättning för det. Men idag pratade jag med facket och fick till svar att det var helt fel av min arbetsgivare att behandla sina arbetstagare på detta vis. Eftersom att min chef är som hon är så spelar det ingen roll vad facket säger, utan det är bara för mig att knipa käft och jobba och vara glad, tills jag får ett annat arbete.

XOXO FALK

Hårgrejmåjer

HÅREn bild som visar mig om jag pòsar och ser lite halvgullig/störd/tyck synd om mig..! Konstig vinkel, öh ja..


HAR HAFT SATANS MÅNGA OLIKA HÅRGREJIMÅNGER. KUL ATT VARIERA, KAN JU SÄGA ATT JAG HAR MÅNGA MER BILDER, WOHOOOO!


"Jag älschkar dih"

Helgen blev absolut inte som jag hade tänkt mig. Efter en viss betänketid ansåg min hjärna att det var väldigt bra att festen i lördags var inställd - ett ganska bra beslut, speciellt för min hälsa. Fast att febern flög upp och ner för var minut och hostattackerna blev mer intensiva hade jag givit mig fan på att gå på mustaschfesten, men som jag skrev var den inställd. När jag fick reda på att festen inte blev av var jag inställd på en kväll liggandes i min soffa lite halvdöd, men så blev det inte. Det blev istället ett ligg i Beccas soffa. Nu menar jag alltså inte ett sex-ligg utan ett ligga-ner ligg, om ni förstår. Vi låg där och såg på melodifestivalen, som för övrigt hade en klockren vinnare.

På natten hos becca fick jag ett härligt fyllesamtal från min pojkvän. Han ägnade hela samtalet till att förklara sin kärlek till mig klockan halv 3 på natten. Han sa saker som "Jag älskar dig mer än Led Zeppelin" "Jag börjar snart gråta, så mycket älskar jag dig" "Du är mitt liv" osv. Jag tyckte att det var riktigt trevligt att få höra dom sakerna, för om han älskar mig mer än Led, då älskar han mig MYCKET. Men jag förstod sen dagen efter att det kanske inte var så "allvarligt" som han hade uttryckt sig. Han hade tyvärr inget minne av att han hade sagt dom sakerna, men att han älskar mig det gör han allt, och det är skönt att veta.

Idag har det varit kalas hemma på vischan och det var hemskt trevligt. Vi åt smörgåstårta och gav far och bror presenter. Efter smörgåstårtan var det dags för kakor och stolt som jag är åt jag inte en enda kaka. Det är så faktiskt att jag inte ätit kakor på 2 veckor och 4 dagar, och det är en enorm prestation för mig. Och det ska bannemig bli mer veckor utan kakor. Det är säkert många som tänker "men vadå, man kan väl unna sig en kaka då det är kalas", men då ska jag förklara för er hur min hjärna fungerar. Det är så att om jag äter en kaka, kan jag inte sluta äta kakor. Jag tänker "om jag har ätit en har jag sabbat upp 2 veckors träning och då kan jag lika gärna förstöra mera och äter 5 kakor om dagen", och så blir det så och jag blir en tjock-lisa. Så det är just därför jag inte äter en enda kaka, och jag mår riktigt bra av det. Det är inte så att jag utesluter allt som har socker i sig, till exempel åt jag våfflor igår. Men det är just kakor som jag inte kan kontrollera intaget av.

Nu ser jag på Wipe-out ensam hemma i lägenheten, det är riktigt trevligt. "Trevligt" är ett trevligt ord.

XOXO FALK

Anfådd

Kliande hals, krasslig hosta och möriga ben. Jag tvingade mig förut till Ica för att köpa glass och chokladsås och det läskiga var att jag blev anfådd när jag väl var framme. Det är ju ganska förundrande eftersom att jag nästan kan se Ica från mig, så långt är det ju inte. Men vad gör man inte för att få kall glass nerglidande ner för halsstrupen med en smak av choklad. Soffan är också en bra vän när man är sjuk, soffan och teven.

Igår mådde jag inte så bra då heller, men det blev övernattning hos Stefan ändå. Han tar väldigt bra hand om mig och får mig att må bra.

XOXO FALK

Vilket dåligt blogginlägg, men jag skyller på att jag är sjuk.

Kossan på griffel

Då vart det filmkväll igårkväll och det var helt underbart trevligt. Fyra små muppar var vi som satt i min soffa och dreglade till The libertine och åt chips och allt annat man gör på en filmkväll. Mupparna som vistade min lägenhet var Becca, Valpen, Pontus och så förstås jag. Eftersom att jag skulle ha en filmkväll så hade jag städat hela min lägenhet i minsta detalj, nu överdriver jag kanske lite men fan va rent det blev. Jag skurade golv och så. Som jag tidigare i min blogg har skrivit har jag en griffeltavla här hemma som ska upp på en vägg. Den fina griffeltavla finns det "dörrar", på dom dörrarna ska Pontus måla en ko på. Eftersom att Pontus är king på att måla så ska det nog bli riktigt bra. Woho!

I morgon blir det fest. Då jävlar måste jag blir frisk, för nu är det så att min hals krånglar och jag kan inte prata. Men det ska det bli ändring på för jag vill dricka öl och kommunicera med folk.

XOXO FALK

"öh.. jag har inte bestämt mig än"

Självfallet får man yberont i halsen nu snart till helgen. Det blir inget arbete idag, istället får man ta det lugnt och kanske städa lite, och så måste jag bestäma om jag orkar med filmkvällen ikväll. Det vore ju visserligen hur mysigt som helst men vill även bli frisk tills på lördag då det är mustachfest som jag är aspepp till. Först och främt blir det nog städning som är högst prioritet.

Ska nog börja städa nu.

XOXO FALK

Då var det klippt och klart

"Det ser inte så gult ut nu"  "Ne, jag har duschat". Min frisör vek benen när jag sa det. Visserligen lät det som att jag aldrig duschar, men så är inte läget. Det var alltså idag jag förvandlade mig från en kyckling till en korthårig och megatrendig sak. Louise, som min frisör heter, tycker att det är så roligt när jag kommer. Det är nämligen då hon får leka lite. Jag kommer dit, sätter mig i stolen och säger "Gör vad du vill" och så gör hon något häftigt. Alla frisörers dröm, det är jag det.
 
Det blev satans kort på ena sidan.

XOXO FALK


"Vad fan har du gjort nu då?"

Jag kan inte längre se mig i spegeln utan att få kvällninga så dagens uppdrag var att ringa till min kära frisör för att säga att man åter igen har gjort något fuckat. "Hej lousie, det är så att jag var uttråkad här om dagen.." "Vad fan har du gjort nu då Lisa?" En sann beskrivning på hur jag är. När jag får ryck, så får jag ryck ordentligt. Gör ingenting halvdant utan kör på som bara den, självfallet är det då som det blir fel. Men man lär ju sig av sina misstag. Har i alla fall en klipp och slingtid i morgon efter jobbet. Det är väldigt skönt att klippa sig hos Louise, för jag kommer dit och säger "Gör vad du vill", så blir det bra. Tror att håret rycker i morgon, det blir intressant.

XOXO FALK


Konferansgriffeltavla

Jag känner att idag har det varit en bra dag för mig. Jag vaknade med Stefan och myste tills klockan 13, och ja, det var helt underbart som vanligt. Gick hem efter ett tag och gjorde en otroligt exklusiv lunch till mig själv - bulgur med qournfileer, chilimarinerade vitlöksklyftor sallad och tomat. Man mår otroligt bra när man lyckats få ihop något som är nyttigt och som man verkligen gillar. Blev faktiskt riktigt stolt över mig själv. När jag hade smält maten for jag till Jossan och vi var ute och gick en liten sväng. Det var otroligt skönt eftersom att solen sken som en glad hund som nyss fått ett hundben. Det var efter våran pomenad som det läskiga skulle hända - vi skulle testa oss. Efter lite tjatande på varandra kom vi iväg till sockerbruket för att pissa i en burk. Tänk om man har en könssjukdom och man vet inte om det, så får man ett samtal "Hej, du har klamydia!". Panik. Jag kommer vara på helvarv nu hela veckan.

Det var innan vårat pissande som vi hämtade en griffeltavla på Jossans mammas jobb. En megastor konferansgriffeltavla med dörrar och allt. "DET SKA JAG HA" skrek jag och pappa fick lasta på den på lastbilen hem till min lägenhet. Snart sitter den uppe på min vägg - WOHO!


GRIFFELTAVLA

XOXO FALK

Taggebagge

Från början skulle jag inte ens tänkt på att färga håret, misslyckat. Som sagt har jag orange hår som jag hade lite ångest över, men inte speciellt mycket. Jag hade inte så mycket ångest för att jag tänkte att "det går att fixa", så igår färgade jossan åter igen mitt hår. Jag tänkte att nu ska färgen sitta extra länge så det blir blondt och fint. Satt nog lite väl länge för nu ser jag ut som en påskkärring. Ni vet en såndära gul fjäder, så ser jag ut i huvudet. Stefan trodde inte riktigt mig när jag sa det, men när han väl såg det fick han en lite chock tror jag "Oj.. eh.. det är verkligen gult!".

XOXO FALK


Gul-orange-grön

"Vilken lysande idè" tänkte jag först när jag ville slinga håret mer blondt. Färgen blev köpt i lokalaffär och det blev en ljusblond, skinande och ball färg som blev köpt. 2 timmar senare satt färgen i och jag väntade med spänning tillsammans med Jossan hur resultatet skulle bli. Då trodde jag att, antingen blir det så ljust att man inte kan se på det, eller så skulle det bli en mildare blond färg. Men icke, det blev en blandning av gul-orange-grön. Dessa färger skiftar för varje sekund som går, och ser värst ut när man är ute i det fina vädret. Just i detta ögonblick kollade jag mig i spegeln och jag kanske överdriver lite. Nu har det gröna försvunnit ser det ut som, är bara orange och påskkärringgult kvar. Det var ju underbart det.

XOXO FALK

Banantricket

Putsa, putsa, putsa. Från 7 till 16 blev det galet mycket putsning hemma på gården. Putsade/skalade vitkål med Lady gagas musik skrällande från radion. Till förtjusning klappar alla polacker i takt till hennes låtarna medans jag fösöker blockera bort deras tjatter och försöker titta på annat så jag slipper se deras kåthet som fylls upp i deras ansikten när dom tänker på Lady gaga. Det är lite jobbigt, men det funkar när man tänker på annat. Till exempel tänkte jag på hur det skulle vara om man var mästare på att skala banan med rumpan. Vilket enormt facinerande partytrick det skulle vara, skulle lätt bli bjuden på alla tänkbara socialitetfester runt om i landet. Jag kommer in, ner för trappan mot dansgolvet. Människorna från den högre klassen breder plats och jag ställer mig i mitten. Tar ett djupt andetag, drar upp klänningen och sätter en banan mellan skinkorna. Med spänning ser alla på just mig, fotograferna häpnar medan de tar närbilder och självaste kungen ser imponerad ut när jag väl klarar det.

Jag kan verkligen inte rå för att jag är lite skadad i huvudet. Det är därför saker som detta kommer upp i huvudet och jag helt enkelt måste få ur mig det. Det är där ni kommer in i bilden. Det är ni som drabbas av mina kopiösa och idiotiska tankar, men det kanske kan hjälpa er lite, ni kanske vill ha en fasansfull fantasi. Ja men då är ni välkomna att läsa mina tankar - ni kommer med garanti bli störd.

XOXO FALK

Rullatorjakt

En väldigt rolig situation hände på jobbet idag kan jag lova. En kärring som nyss handlat två bullar kommer in igen och skriker (fast att jag hade en annan kund) "Min rullator är borta!!!". Min kollega tar över min kund så jag får prata med kärringen. Det var en gammal tant som inte pratar ordentligt och hör väldigt dåligt. Hon står där som ett frågetecken och bara skriker. Jag försökte lugna ner henne och bad henne att gå ut så får vi prata om det. Hon förklarade för mig hur den såg ut. "Den är grön". Japp... Då var det bara för mig att palla mig in igen och hämta jackan och börja leta efter en kärring som har tagit fel rullator. Få bilden i huvudet nu. Jag springer runt i stan och jagar gamla tanter med gröna rullator, kan ju meddela att varenda kärring i stan har just gröna rullator, så det var för mig att fråga vad dom hette. Det var nämligen så att det stod "Anna-gun" på den rullatorn som var kvar, så denna Anna-gun har alltså min galna kunds rullator. Några tanter blev rädda och rullade fortare och några sa "Vad vill du mig?". Kan ju förstå detta för att jag kommer antingen bakom dom eller framför dom för att läsa om det finns något namn på rullatorn, så slipper jag fråga vad dom heter, men detta gjorde tydligen situationen värre. Som tur var, hittade jag äntligen rullatorn. Det var en kärring som var lite senli tror jag som hade tagit den. 20 minuters spring i staden efter tanter med gröna rullator, det var roligt.

Senare på jobbet hade jag inte så mycket att göra så jag skrev en liten rim-dikt. För att ni ska förså så är Garströms konditoriet som jag jobbar på och Thomas är vår bagare.

Garströms konditori, är till för rullstolar och hysteri,
Tanternas löständer flyger hit och dit,
efter dom ätit en hård kondisbit.
Sen kan man inget mer göra än att le,
när man får utskällning av tandlöse tanten som säger
"för bövelen, gå hem och be!"
Man står sedan med en ledsen min,
ringer Thomas för att få tröst men han flörtar och säger att man är fin.
"Jag är inte intresserad" kom ur min mun,
han slänger på luren och säger
"Va du är DUM"


XOXO FALK


"Trodde du var på tjocken"

Min kära kusin Marika trodde jag var på tjocken när hon såg bilden på min mage. Det tyckte jag var mycket underhållande eftersom att jag samtidigt fick en kommentar av Clara att jag var så smal så smal. Smal är jag på bilden, men det var länge sen jag tog den bilden. Det var en tid för 2 år sedan då jag inte kunde röra mig. Jag låg i en fotölj hemma och bara låg. Jag hade magkatarr och kunde inte äta på en vecka, resultatet blev minus 7 kg. Bra metod måste jag påstå, men fan jobbig alltså.

XOXO FALK

Inte riktigt genomtänkt

Den dära fastan som jag pratat om är inte riktigt så genomtänkt från min sida. Jag tror att jag skulle må riktigt dåligt ifall jag skulle bli vegan, så istället för det ska jag bli vegetarian, med undantag. Jag ska äta fisk för det behöver jag, men inget kött. Absolut inget kött. Herregud. Så i söndags den 1/3-09 började jag, och ska hålla på ända till påsk. Med denna fastan får jag inte äta några som helst kakor. Det kommer att vara det svåra för mig. Hålla mig utan kött blir nog inga större problem men att hålla mig ifrån kakor när man jobbar på ett konditori varje dag är fan inte lätt kan jag tala om. Men jag ska klara av det. Nu det senaste har jag mått riktigt dåligt för jag har ätit ca 10 kakor varje dag ochhar inte motionerat ett skit, fast att min kropp vill och behöver det. Så för en vecka sen var jag på pepp-talk hemma hos pojkvännens föräldrar för att få inspiration osv. Nu har jag varot kak-fri i en hel vecka i morgon. Det är helt otroligt. Fan.. det känns som jag är alkolist eller nått som är på rehab eller nått när jag pratar på det viset. "jag har varit kak-fri en hel vecka!". Men ett sockerberoende kan kanske liknas med alkolism, fast kanske inte i den större graden. Men den lille graden. Iaf så mår jag nu betydligt bätte, dom dära jävla kakorna ska bort från mitt liv för då mår man bra!

XOXO FALK

2 år sedan, då jag haft magkatarr.

Min mage efter jag hade magkatarr - GE MIG! jag vill ha magkatarr igen.

RSS 2.0