Maskar i öronen

Då ligger man i sin pojkväns säng och är allmnänt död. Känns som att man har maskar i öron, ögon och näsa. Ingen bra känsa alls. Jaja.. jag får leva med det. För tillfället väntar jag på att stefan ska komma hem från jobbet, som han gick till vid en halv 6 i morse, då var jag rätt död kan jag lova.

Undrar om man kan operera in en till magsäck så man får plats med MASSA mat,. Liskom mat, kakor och grejs. Det vore trevligt. Fast inte jättetrevligt kom jag ju på. Jag vill ju gå ner i vikt inte upp.. Inatt drömde jag att jag skulle rädda värllden. Jag gick in till ett stall och snodde en häst och sen red upp till ett berg och skulle bekämpa ondskan. Men, jaaa men... då ringde mobilhelvetet... Det var någon från någonting som ville sälja mig någonting. Jag svarade "jag är sjuk och trött... tror du att jag vill prata med dig då? Hon la på. Tycket att det var smart av henne, för helvete, jag var inte trevlig...

Orkar inte skriva mer. Ska snyta mig opch kolla på Highlander

XOXO FALK

Ja men visst äre

Min käraste pappa har varit här och grejat i min finfina lägenhet. Han har fixat diskmaskin, taklampa och knivmagnet-grejs och massa mer saker. Min pappa är bäst, så det så!

Update:

Dagen resulterade i en härlig dag som började med att försöka slita sig från sängen medans stefan ligger där. Jävligt svårt ska ni veta. Jag kom upp iaf och gick till min Syster, vi gick ut och gick en sväng innan frukost. Skönare än skönt. Sedan gick jag till ÖoB och hemkompaniet och köpte en massa saker, häppy lisa. yeayea. Och jag var ju tvungen att pussa lite med stefan också, så jag gick till honom en sväng. Snart ska jag möta beccas föräldrar och brumma hem deras bil och sedan sova hos becca, för dom ska på bal. Så jag ska hämta dom i kväll när dom är fulla och sköna. hihi.

Jag trodde aldrig att jag skulle bli såhär kär. Det är helt sjukt. Jag mår så himla bra. Stefan och jag förevigt. Vet att det bringar otur när man säger så "stefan och jag förevigt", men nu är det så att vi är så kära att det känns som att vi verkligen kommer att sitta ihop för evigt. Så jävla skönt!

Min lägenhet är så jävla ren och städad. DET är helt sjukt!!!!! kom och se vetja!

XOXO FALK

Vilket tjöt Jos lilla

Jag vet att det var ett bra tag sen jag bloggade, men jag har ju haft så mycket att göra. Jag har sovit, ätit och skitigt. Är det så svårt att förstå? Men i alla fall kommer ett litet uppdate här och nu om vad som händer i mitt liv:

Jag har gått upp hur många kilon som helst, så från och med nu kan ni kalla mig fettolisa. Det är lungt, för att jag förstår erat behov av att kalla mig det, så go ahead. Fettolisa here I come. Men det är ju inte så konstigt att man går upp så mycket som jag gjort när man äter flötig snabbmat hela tiden, MASSA kakor och rör inte ett skit på sig. Vad ska man säga liksom, detta är självförvållat så det skriker om det. Men kan inte någon smart brud eller gubbe uppfinna en maskin som tar bort så mycket fett som man vill, det vore trevligt. Oerhört trevligt.

Igår hade jag en så kallade mys och flöt dag med ett litet inslag av arbete. Gick från Stefan vid en halv 7-tiden till Garströms för att tillbringa några timmar där med att göra en massa mackor och äta upp dom. Ja just det, har nog inte berättat för alla dessa människor som läser min blogg (för att det är såååå många...) att jag har skaffat pojkvän. Jo ni läste rätt. Jag Lisa Falk har skaffat pokvän, suttit ihop nu i lite mer än en månad. Well well. Efter arbetet gick jag raka vägen hem till Stefan och myste i någon halvtimme, sen jag gick hem. Hann precis sätta mig ner i min sköna stora soffa då telefonen ringer. Tobbe den bögen ringer och vill äta kina mat. Tackar jag nej till mat.. öh nej... ! Så han kom och så åt vi. Efter vi hade ätit slängde jag ut bögen och jag åkte bil för att hämta Jossan. Vi åkte vidare till Skövde för att se på Australia. Innan bion åt vi pizza, och jaa... jag åt upp pizzan. Som ni förstår var jag himla mätt då. Så mätt att jag tillockmed mådde dåligt, det är inte ofta. När jag skulle pessa på bion han jag bara låsa dörren inne på toaletten då det spruta spya ur min mun i handfatet. FRESCHT...  Iaf så var Australia väldigt helt bra alltså. Jossan och Jag lipade sönder oss vid några tillfällen. Kvällen var en undebart rolig kväll, men det är inte så konstigt när man är med Jossan liksom.

Palla skriva mer nu. Ska kanske städa lite.. NOT.

XOXO FALK


RSS 2.0