Knut

Varför dricker man när man vet om att "Fan... dagen efter kommer det att kännas som att huvudet är i en mixer". Jo den frågan kan jag svara på. Det är så att i våra små obetydliga hjärnor finns en liten Omte som heter Knut. Han vill att vi ska dricka varje dag och ha roligt, för det går ju inte ha kul utan alkohol, neeeej absolut inte. Knut bankar och slår på våran "Alkohollinje" som går genom hjärnan. Alkohollinjen är alltså en ven som pulserar alkohol till Knut för att han ska kunna leva. Men när man har brist på alkohol så kommer Knut och bankar och slår så hårt han kan på denna "alkohollinje", och då kan man inget annat göra än att ge efter. För man vill ju inte ha ont i huvudet. Mmmm, det lät bra.

Ikea

Jag tycker att Ikea är något fantastiskt och underbart. Så fantastiskt och underbart att jag och min kompanjon åkte dit idag för att handla upp våra besparingar. I mitt fall så handlade jag upp mina enda och sista pengar. Det är ju lite ironiskt att man åker till Ikea då man är arbetslös och inte har några pengar, men måste säga att det var totalt värt det. Köpte lite krims och krams och garva sönder alla tre lungor man har. Körde fel några gånger och blev fast i en rondell i några minuter för att vi inte visste vart vi skulle köra ut. Fast detta är ju inget ovanligt när man heter Lisa och Jossan. Det är bara vanligt hyfs som våra föräldrar brukar säga.

Hund plus katt = huttHundar är fina och mycket bra att ha. När man inte vill gå ut och gå själv kan dom gå med en, när man inte vill sova själv kan man ha hunden vid sig i sängen och när man vill ha en kram och ingen annan vill ge en en kram kan man tvinga hunden att krama en. Jag vill ha en hund. Fast inte riktigt nu. Nu har jag en katt, eller rättare sagt har jag bara en viss procent av en katt eftersom att det inte är min katt. Men sen när man bor på landet, som jag ska göra när jag blir gammal och grå, så skulle jag vilja ha en hund. En fin hund som tycker om en och som vill krama en hela tiden. I morgon åker Stefan bort och då blir jag själv en natt och lite mer. Då skulle det sitta fint med en hund som finns där för en. Katten är inte så kramgo, man är rädd att man kramar sönder den lille söte. Fast katten är bra den med.

så det så

Om jag fick välja så skulle jag vilja vara en glittrande mask som kryper omkring på väggar och ser söt ut.

mat

Mat är en bra sak. Mat är bra för kroppen och mat är bra för själen. Om man är hungrig så äter man, när man är sur så äter man och när man är glad så äter man. Det gör jag iaf. Det jag äter mest när jag har brist på saker att göra är vaniljyougurt. Det är riktigt gott. Jag är ju som jag är, och jag tycker faktiskt att det är godare om man äter det ur ett glas eller kopp.

Nu far jag mot duschen, fast där ska jag inte äta.

More and more

Vilket rus man har i kroppen, när man väl har börjat med projekt kan man inte sluta. Jag vill ha mer tyg och mer tråd. Nu har jag även klippt sönder några av mina kläder och gjort om dom. Det är också projekt som är riktigt underbart och liskom då är det omöjligt att sluta. Och fast att jag är helt jätte super duper trött så gör jag detta ändå. Hur skadad är man inte då.

Kjolen är en f.d klänning och västen är omgjord, har nu en knapp och grejer. (Outfiten kan tänkas vara snyggare utan T-shirt under)

Sytant

När man har brist på saker att göra, då tar man hit en symaskin och syr. Idag sydde jag en klänning. Jag tyckte att den blev fin.


Pålägg

Hushållsost eller Hummos, det är det stora frågan. För er som inte vet hur ni ska välja så ska jag tala om för er att det är ett skottskäkert val. Ni väljer självfallet Hummos. Ost är gott kan jag lova men om man inte vill leva som en fattig dammig bortglömd docka så ska du nog inte välja det. För ost är väldigt gult och dyrt. Däremot så är Hummos kladdigt, och det är inte ost. Det har lite av det gula i sig men den stora skillnaden är  -  det är så mycket billgare. Sen om man tänker efter så är det satans gott också. Kikärter, vitlök och annat göjs så blir det en fantastisk blandning som man kan ha på mackan.


Lila strumpbyxor och grön jacka är nice.


Kompetent godis

Om man är en kompetent och kvick tjej borde man inte ta fel på Expert och Elgiganten. "Gå fort som attan till Elgiganten och kolla när dom stänger". Ja absolut tänker jag och börjar vandra mot Expert. Jag gick fort också eftersom att det var en del tidspress. Hon skulle hämta teve innan dom stänger. Jag vandra och vandra. När jag kom fram till Elgiganten som egentligen var Expert utbrast jag i ett "Fan". Ringde till Henne, som för övrigt är Jossan, och sa att jag är knäpp och felfödd eftersom att jag tänkte fel. Hon garva och sa att jag skulle gå mot den riktiga Elgiganten. Det blev en trevlig vistelse hos den riktiga Elgiganten med en Man som var rolig. Han gav oss godis och kollade på oss med en trånad blick. När vi såg hans trånande blick när vi sög på våra godisar började vi genast klä av.... oj... detta var ju bloggen, inte min novell. Vi fick godis och inget mer.

Kläder

Kläder är kul. Kläder är något som gör en glad, lycklig och helt underbart virrig. Vissa kläder gör så man får skyhög självförtroende, och vissa kläder gör så att man inte alls tycker om sig själv. Man tog på sig något som man tyckte var fint när man var hemma, sen när man står där nere i H&M där den dära förfärliga spegeln är och hatar sina kläder och framför allt sig själv. Kläder har en stor inveckan på sig själv, det är som en personlighet. Det är också en humörspil. Kläderna visar vilket humör man är då. När jag tar på mig min stora gröna tunika och mina lila strumpbyxor under, så är jag lite barnslig. Vill hoppa omkring på ängar och skratta så jag måste knipa efter andan. När jag har på mig min svarta höga kjol och en istoppad skjorta känner jag mig viktig, och när jag har på mig någon av alla mina färglada klänningar så är jag bara satans glad.

Kläder är bra att ha.

Myskläder idag. Grön mystunika med röda strumpbyxor. Halleulja.

Fin blixt.

Katt eller bäbis.

"Här får du en katt, om du kan ta hand om den så får du göra en bäbis". Tänk om det vore så, att regeringen (liskom dom stora killarna) bestämde att man inte får skaffa barn förän man provat på en katt. Och om man kan hålla katten levande i 6 månader så får man skaffa barn. Det vore ju visserligen bra, för vissa människor är verkligen inte passande för att vara föräldrar, men det är ju inte så bra för lilla katten. Tänk om den hamnar hos ett par som vill äta upp bäbisen, och gör detsamma med katten. Liskom steker den. Aj. Inte bra, tror jag slopar den ideèn. Men det jag ville komma med detta är att jag ska vara barnvakt i morgon åt min syster unge. Det blir troligen fenomenalt.


Tankar.

När man sitter i sin ensamhet i lägenheten finns det inte så mycket mer att göra än att tänka. Tänka på saker som gör en glad och saker om gör en ledsen, så ledsen att det gör ont i hjärtat. När man är så ledsen att det gör ont i hjärtat vill man sluta tänka dom tankarna men det går inte. Man försöker och försöker men det går helt enkelt inte. Och helt plötsligt forsar det tårar ner för sin kind. Men det är ju då helt fantastiskt att jag inte har tankar som gör ont i hjärtat. Jag hade visserligen en tanke som gjorde lite ont i mig. En tanke som egentligen inte är så sorglig och hjärtekrossad, men det blir det på något finurligt sätt ändå. Jag tänkte på ett kylskåp. Inte vilket kylskåp som helst, utan mitt kylskåp. Ett vitt, blankt och stort kylskåp som innerhåller massa mat. Eller ja.. den ska innehålla massa mat, men det gör det inte. Den innehåller lite mat. Och det är det som är så sorgligt och det är det som gör att det gör lite ont i hjärtat. Vad glad man skulle vara om man öppnade kylskåpet och det fanns allt. Då menar jag allt, liksom allt man är sugen på. Det vore en dröm.

Men nu till dom glada tankarna. Dom är bra dom.

(Jag har slutat skriva XOXOX när jag skrivit ett blogginlägg, jag har blivit vuxen. Har ju ICAkort och grejer, då kan man inte skriva så längre)


Bloggsvacka gånger 2

Jag är en riktigt dålig människa som inte skriver i bloggen.

RSS 2.0