BLOGGSVACKA

           

SUSAN

Ibland vill man höra männsikors tankar och funderingar kring folks beteende och utseende, även om dom har träffat en annan i microsekunder.  Man vill veta vad dom egentligen tycker och tänker, och vad dom vill skrika ut till en. Och ibland vill man också veta vad människor tycker om en efter en stund. Efter att man sett eller pratat med människan i ynka sekunder, då ens uppfattaning kanske har ändrats. Det kan vara efter att man har sagt någonting eller gjort någonting. Som denna tjej - Susan Boyle. I början tror man att hon är en rätt trist "tant" som nog inte kan ha så mycket att bidra till. Det fanns tillockmed männsikor som skrattade när dom såg henne. Dom kanske tänkte att hon såg ut som en grå dammråtta och pratade som trist föreläsare. Men efter att dom hört henne sjunga så förändrades deras uppfattning på milisekunder. Deras tankar om en trist tant blev istället stående ovationer och skrik om att hon var så bra. Få er en egen uppfattning. Googla - Susan Boyle.XOXO FALK


Polacklisa

Svullna fingrar och ryggont utan dess like. Är det så här min vardag ska se ut framöver eller vad menar min chef. När jag skriver min chef menar jag min far och han är en far som fan inte särbehandlar mig.  Visst det är ju jättebra, men hur hårt arbetar polacker kan man ju fråga sig. Jag klarar deras takt, det gör jag men jag är fan inte kry och glad efter 5 timmar i växthuset på alla fyra och kryper fram och tillbaka för att rätta till ark. Men tydligen ska man vara kry och glad efter dom 5 timmarna, för det är polackerna. Och jag ska ju vara precis som dom.

 XOXO FALK


Magetomult

Ibland förstår jag inte på mig själv. Nu när jag har sagt upp mig från helvetesjobbet borde jag må bra och hoppa av lycka, men magen håller inte med. Det känns som att magen är konstant orolig och vägrar släppa känslan. Det är lite läskigt för att jag har aldrig haft denna känsla förut. Man känner sig lite nedstämd och man liknar inte alls sitt forna jag som är en glad och positiv tjej. Deppar jag? Jag har aldrig gjort det så jag vet inte hur det känns.

XOXO FALK

RSS 2.0