Clementinernas återbyggnad

Då satt man i soffan åter igen en måndagslunchtid utan lunch. Tittar på reklam och drömmer sig bort och tänker på hur livet skulle vara om man vore ett får. Ett sheep. Sheeep. Man är ullig en tid, sen rakar dom av ullet och sen dör man. Ajaj. Fast om jag vore ett får skulle jag jobba som en vanlig männsika. Försöka att man vara "normal" människa fast att man är ett får. Bää...

Om en stund ska man försöka att lyfta på sitt stora, tunga arsle och förflytta sig till Garströms och jobba i några timmar. Det ska bli jobbigt. Nee kanske inte. Jag jobbar ju bara i ca 5 timmar. Efter jobbet ska jag träffa Stefan. Det är alltid så enormt mysigt. Jag är glad. Jätteglad. Men nu måste jag dra till jobbet. Jag uppdaterar senare.

XOXO FALK

Born to be sheep

Update:

Det som har nu hänt i mitt liv är att jag blivit mer beroende av kakor. Jag har alltid varit beroende av kakor men nu har det fan nått en gräns. Det går verkligen inte en enda dag då jag inte äter kakor. Tillockmed på dom dagar som jag är ledig från jobbet äter jag kakor, vilket är väldigt konstigt eftersom att jag jobbar på ett konditori och får äta hur mycket kakor jag vill. Men istället för att vänta tills jag börjar jobba igen så äter jag kakor på min lediga tid och slösar pengar. Så gott folk, bli inte förvånade om ni ser mig 100 kg tyngre nästa gång vi ses.

Helgen var en mycket händelserik och bra helg. Fredagen resulterades i arbete och sedan förfest och Majos. Förfesten var Grrrreat. Jag kom dit direkt efter jobbet och var pepp på att vara nykter under hela kvällen för att jag skulle jobba klockan 7 dagen efter. En nykter kväll för Lisa Falk - IN MY AS! Det blev whiskey och en jäääävla massa öl. Full och glad efter förfesten gick vi till replokalen. Det blev mycket sång och asgarv. Bill eller Bull, vad han nu hette, satt och spelade gitarr och sjöng som en gud. Jag, full som jag är, börjar ju självfallet sjunga med honom. Det var en underbar tid då man fick sjunga inför folk, vilket Lisa aldrig gör. Jag brydde mig inte så mycket hur det lät, det är det bästa med att man sjunger då man är full. Bogaloga!

Lördagen var inte så trevlig till en början, jag fick efter ca 2 timmar sömn tvinga mig upp ur sängen för då skulle jag börjar jobba. Kändes som om jag fortfarande full, men med en konstant huvudvärk. Jag lämnade lägenheten och Stefan och for iväg mot jobbet. Jippie. Fast dagen på jobbet gick ändå hyfsat fort, jag och min kollega garva ihjäl oss hela tiden. Jag var ju bäng och ramlade hela tiden och gjorde massa fel. Då är det jättekul. Kom hem efter jobbet och åt mat med Jossan. Jossan btw hade kommit hem till min lägenhet vid en halv 8 kanske och trodde att det var jag som låg i sängen och skrek  "LISA, FÖR I HELVETE". Det enda stefan gjorde var att få ur sig ett litet "öh?" chokad och trött. Stackarn och bli väckt av en trött och förvirrad Jossan. Iaf så spenaderade jag lördagskvällen i min lägenhet med Stefan. Otroligt mysigt kan jag lova. Lika mysigt som att äta kakor liksom, och det är faaaaan mysigt. En bulle eller kladdkaka i magen är mysigt och OTROLIGT gott. Mumma. Stefan är också mumma!

XOXO FALK

RSS 2.0